رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: آموزش مجازی دانش آموزان همچنان ادامه دارد و در حال حاضر با توجه به شرایط فعلی که بیماری کرونا در کشور ایجاد کرده است، برنامهای برای بازگشایی و از سرگیری آموزش حضوری دانش آموزان در مدرسه نداریم.
وی اضافه کرد: هم اکنون دانش آموزان پایه اول و دوم ابتدایی به صورت معین و در روزهای مشخص شده، در کلاس درس حاضر میشوند و البته حضور دانشآموزان این مقاطع با رعایت تمام پروتوکلهای بهداشتی انجام میشود.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: خانوادههای دارای دانش آموزی که در مناطق محروم و کم برخوردار شهرهای مختلف کشور ساکن هستند، درخواستهای مکرری برای صدور دستور دائم شدن حضور دانشآموزان مطرح میکنند و این موضوع بیشتر بخاطر عدم دسترسی آنها به ابزار ویژه امورش آنلاین است.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: خانوادههای دارای دانش آموزی که در مناطق محروم و کم برخوردار شهرهای مختلف کشور ساکن هستند، درخواستهای مکرری برای صدور دستور دائم شدن حضور دانشآموزان مطرح میکنند و این موضوع بیشتر بخاطر عدم دسترسی آنها به ابزار فراگیری آموزش آنلاین است.
حکیم زاده تصریح کرد: بسیاری از دانش آموزان در خانوادههایی زندگی میکنند که امکانات مورد نیاز آموزش از راه دور و حضور در فضای مجازی و برنامههایی که مستلزم داشتن اینترنت است را در اختیار ندارند و به همین علت نسبت به سایر دانش آموزان با مشکلات بیشتری روبرو هستند.
وی یادآور شد: مورد دیگری که در کنار محاسن و معایب آموزش مجازی بسیار حائز اهمیت است، مسئله تحت شعاع قرار گرفتن مقوله تربیت دانش آموزان است و جزو بزرگترین آسیبهای این سبک آموزشی تلقی میشود.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: رشد مهارتهای اجتماعی و ارتباط با دیگران مانند دوست یابی آموزش حضوری و تعامل با دیگران در محیط مدرسه از جمله مواردی هستند که نیازمند حضور دانشآموزان در کلاس درس و مدرسه است.
حکیم زاده در پاسخ به سوالی درباره چگونگی ادامه فعالیت مدارس و آموزش دانش آموزان اظهار کرد: خبر تازهای در این خصوص وجود ندارد و مدارس و معلمها کماکان با همان حالت به کار خود ادامه میدهند و تصمیم جدیدی در این رابطه گرفته نشده است.
وی تصریح کرد: در دو مقطع اول و دوم ابتدایی که دانش آموزان به صورت حضوری در برخی از کلاسها حاضر میشوند، وضعیت خوبی حاکم است و کمتر کسی از خانوادهها از حضور فرزند خود در مدرسه ناراضی است.