به گفته مسئولان جمعیت هلال احمر، تاکنون بیش از ۵ هزار چادر و بسته غذایی در مناطق زلزله زده توزیع شده و فعالیت تیمهای حمایت روانی و اجتماعی در سیسخت آغاز شده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کریم همتی در جلسه شورای معاونین گفت: زاگرس بهصورت تاریخی محروم بوده و مردم زلزله زده، نگران سرپناهی بودند که با رنج و مرارت تهیه کرده بودند.
وی افزود: برخلاف برآورد اولیه که در بعضی رسانهها منتشر شده بود، خسارات وارد شده به منازل مردم بیش از آن بود که اعلام شده بود.
رییس جمعیت هلال احمر ادامه داد: از فرمانده نیروی انتظامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تشکر میکنم که امنیت را فراهم کردند و ما توانستیم به خوبی اقلام امدادی را بین مردم زلزله زده توزیع کنیم.
بیشتر بخوانید: توزیع ۲ هزار و ۴۰۰ چادر در میان زلزله زدگان «سی سخت» / تکذیب حواشی چادرهای هلال احمر همتی گفت: در زلزله شهر سی سخت براساس قانون مدیریت بحران، هلال احمر متولی اصلی در کمک رسانی به مردم بود که خوشبختانه بعد از امدادرسانی اولیه، توزیع اقلام امدادی را در ۷۲ ساعت به خوبی انجام داد.
توزیع ۳۰۵۱ دستگاه چادر در مناطق زلزله زده سی سخت
امان الله جهان بین گفت: تا این لحظه ۳۰۵۱ دستگاه چادر و ۱۹۶۵ بسته غذایی ۷۲ ساعته میان زلزله زدگان توزیع شده است.
وی افزود: ۴۰ تیم هلال احمر در منطقه زلزله زده دنا به خصوص شهر سی سخت در حال خدمات رسانی به زلزله زدگان هستند. همچنین تیمهایی از استانهای معین فارس، اصفهان، خوزستان و چهارمحال و بختیاری به کمک ما آمده اند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: تاکنون ۳۰۵۱ دستگاه چادر، ۶۶۴۴ کیلوگرم نایلون، ۹۴۵ تخته پتو، ۷۰ تخته موکت، ۱۹۶۵ بسته غذایی ۷۲ ساعته، ۹۰ شعله والور، ۱۲۴ هیتر برقی و اقلام زیستی در میان زلزله زدگان سی سخت توزیع شده است.
آغاز فعالیت تیمهای حمایت روانی و اجتماعی در منطقه زلزلهزده سیسخت
دبیرکل جمعیت هلالاحمر از آغاز فعالیت و حضور تیمهای «سحر» (حمایت روانی و اجتماعی) هلالاحمر در منطقه زلزلهزده شهر سیسخت شهرستان دنا استان کهگیلویه و بویراحمد برای انجام حمایت روانی از افراد آسیب دیده و مصدومین این زلزله به ویژه کودکان، بانوان و سالمندان خبر داد.
وی افزود: آغاز فعالیت و حضور این تیمهای حمایت روانی و اجتماعی با دستور مستقیم رئیس جمعیت هلال احمر به رئیس سازمان جوانان این جمعیت و پس از به پایان رسیدن سلسله عملیات امداد و نجات، اسکان و تغذیه اضطراری و در مرحله بعدی کار، یعنی حمایتهای روانی و اجتماعی انجام شده است.
قوسیان مقدم ادامه داد: همه میتوانند به زلزله زدگان کمک کنند تا به حالت عادی روحی خود بازگردند؛ ایجاد حس همبستگی گروهی، تغییر نگرشهای منفی آسیب دیدگان نسبت به خود، محیط و آینده فراهم کردن مقدمات فعالیتهای جسمی مانند ورزش، بازی و فعالیتهای بدنی برای آسیب دیدگان از موارد دیگری است که میتواند در این زمینه به آنها کمک کند.
اعلام شماره حساب هلال احمر برای کمک به زلزلهزدگان سیسخت
جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران شماره حساب برای ارسال کمکهای مردمی اعلام کرد. مردم میتوانند کمکهای نقدی خود را به شماره حساب ۵٢٢٣۵٢٢٣١٩ و شماره کارت ۶١٠۴٣٣٧۴٢٨۵٠٨٠٣٨ واریز کنند.