به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا چراغعلی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران امروز در آئین تجلیل از مهندسین این حوزه اظهار کرد: باید در راستای معماری ماندگار و متمدن گام برداریم و نقش مهندسی پایدار را به خوبی ایفا کنیم؛ تمدن ما با آثار و ابنیهای که از خود باقی گذاشتهایم شناخته میشود.
وی گفت: در طول تاریخ قبل از اسلام و بعداز اسلام همواره شاهد سیر تحول معماری و مهندسی در ابنیه و ساختمانها در کشور بودیم، اما بعد از انقلاب غیر از چند بنا در تهران نظیر برج میلاد به لحاظ معماری شاهد تحولی شگرف نبودیم و شاید به لحاظ سیاستگذاری در خصوص هویت بخشی به شهر و استان تهران کم کار بودهایم.
معاون هماهنگی عمرانی استاندار تهران ادامه داد: باید به زیباسازی و پاکیزه نگه داشتن شهر دقت کنیم، متأسفانه امروز در شهرها شاهد آشفتگی و ناهنجاری در ساختوساز و طراحی ساختمان هستیم و هیچگاه نباید به دیدن این مناظر عادت کنیم.
چراغعلی تصریح کرد: به صراحت عرض میکنم که در شهرهای استان تهران به لحاظ هویت سازی شهری اقدامی انجام نگرفته است و استان تهران را تنها با شهر تهران و آن هم با چند المان خاص میشناسند.
وی افزود: شاید به خاطر جاذبههای استان تهران و هجمه برخی افراد سودجو برای زمینخواری همچنین کمبودها و عقب ماندگیهایی که استان در ابعاد مختلف به ویژه حوزه عمرانی و زیرساختهای حمل و نقل از دیرباز با آن مواجه است عمده فعالیتهای شهرداران و مجموعه حوزه معاونت عمرانی استانداری تهران بر روی مقابله با ساختوسازهای غیرمجاز و یا رفع سایر مشکلات عمرانی متمرکز شد و از هویت سازی شهری در استان تهران غفلت کردیم.
نگاه کنید تا پای کوه خونه وبرج ساختن در کوچه پس کوچه تراکم فروشی کردند خیابان پاسداران با اون عرض کم و پر ترافیک چقدر برج ساختند اما نقش مخرب تصمیم گیران شهرداری صرفا به دلیل پر کردن جیبشان بوده وبس
کاری ندارد الان وضعیت زندگی تصمیم گیران شهرداری را با قبلشان برسی کنید مشخص می شود بقیه ان دیگه داستانه
اگر مقامات محترم قضایی پیگیری کنند واقعیت های این تخریب مشخص خواهد شد