
کد خبر:۹۱۶۷۶۷
طراح تحریمهای ایران در دوره اوباما معاون «رابرت مالی» شد
«ریچارد نفیو»، طراح تحریمهای آمریکا علیه ایران در دولت «باراک اوباما» وارد تیم «جو بایدن»، شد.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، «ریچارد نفیو»، متخصص تسلیحات هستهای و تحریمهای آمریکایی، به عنوان معاون «رابرت مالی»، نماینده دولت بایدن در امور ایران، انتخاب شد.
به گزارش «بروکینگز»،نویسنده کتاب «هنر تحریم ها»، دارای مدرک کارشناسی ارشد در مطالعات سیاستهای امنیتی و مدرک کارشناسی در امور بین الملل، هر ۲ از دانشگاه «جورج واشنگتن» است.
فعالیت حرفهای وی از سال ۲۰۰۳ آغاز شد و در ادامه پس از کار در مرکز امور هسته ای، به دفتر امنیت بین المللی و منع گسترش تسلیحات هستهای در وزارت خارجه پیوست.
مدیر امور ایران در شورای امنیت ملی، معاون اصلی هماهنگ کننده سیاستهای تحریمی در وزارت خارجه، رییس اصلی کارشناسان تحریم ایران و در نهایت عضویت در مرکز سیاست جهانی انرژی دیگر فعالیتهای کاری وی هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.