آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۹۸۲۴
مدیر مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز خبر داد

معرفی طرح‌های برتر استارت آپ سبک زندگی اسلامی- ایرانی در دانشگاه تبریز

مدیر مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز با اشاره به روند اجرای استارت آپ در حوزه سبک زندگی اسلامی- ایرانی گفت: با اعلام فراخوان در حدود ۵۰ طرح و ایده در سه محور دریافت شد.

مدیر مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرگزاری دانشجو با اشاره به روند اجرای استارت آپ در حوزه سبک زندگی اسلامی- ایرانی گفت: با اعلام فراخوان در حدود ۵۰ طرح و ایده در سه محور اصلی پوشش اسلامی- ایرانی، اسباب بازی و سرگرمی و تولید محتوای دیجیتال دریافت شد.


علی پور زیاد، مدیر مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز با اشاره به روند اجرای این استارت آپ در حوزه سبک زندگی اسلامی- ایرانی گفت: با اعلام فراخوان در حدود ۵۰ طرح و ایده در سه محور اصلی پوشش اسلامی- ایرانی، اسباب بازی و سرگرمی و تولید محتوای دیجیتال دریافت شد.


پور زیاد در ادامه با اشاره به روند داوری این ایده‌ها و طرح‌های رسیده به دبیرخانه این استارت آپ بیان کرد: مرحله داوری ۵۰ طرح رسیده در ابتدا به صورت مجازی برگزار و در نهایت ۱۴ طرح و ایده به مرحله نهایی رسیدند.


مدیر مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز تصریح کرد: تیم‌های برتر این ۱۴ طرح برگزیده نیز با حضور داوران، ایده‌ها و طرح‌های خود را ارائه می‌دهند که در نهایت سه تیم برتر انتخاب و طی مراسمی با حضور جمعی از مسئولان از تیم‌های برتر تجلیل بعمل می‌آید.


وی یادآور شد: به سه تیم برتر و برگزیده هم به ترتیب ۱۵، ۱۰ و ۵ میلیون تومان جایزه نقدی اهدا می‌شود و همچنین در مرکز رشد و نواوری دانشگاه مستقر و از این گروه‌ها نیز حمایت‌های لازم صورت خواهد گرفت.


پورزیاد با اشاره به لزوم برپایی این استارت آپ در سطح ملی خاطرنشان کرد: این استارت آپ سبک زندگی اسلامی - ایرانی برای اولین بار است که در سطح ملی در بین دانشگاه‌ها برگزار می‌شود و ضروری است همه متولیان امر و دستگاه‌های ذی ربط برای تحقق سبک زندگی اسلامی و ایرانی در جامعه و تحقق منویات رهبری در این زمینه بیش از این‌ها تلاش کرد.


وی در ادامه همچنین با اشاره به اهداف اجرای این رویداد در سطح ملی بیان کرد: اجرای این استارت آپ در این زمینه بیشتر به خاطر دغدغه و مشکلات سر راه مسایل فرهنگی و اجتماعی است، بنابراین تحقق و ارایه سبک زندگی اسلامی و ایرانی در جامعه، شناسایی توانمندی‌های این حوزه، شناسایی ایده‌های برتر و افراد فعال و تیم‌های برتر، انتقال دانش و تجربیات لازم و اگاهی، ایجاد فضای سالم رقابتی، ترویج فرهنگ سبک زندگی اسلامی و ایرانی جهت رسیدن به تمدن نوین اسلامی و ... از جمله دیگر اهداف این استارت آپ بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار