آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۰۰۲۵
در میزگرد عدالتخواهی مردمی؛

سلیمی: مردم‌سالاری در حالت تنزل یافته فقط پای صندوق رأی است / مردم باید نظارت کنند و نقش فعالانه داشته باشند

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر، میزگرد عدالتخواهی مردمی با حضور تعدادی از فعالین اجتماعی همراه با پخش مستند قزل قیه برگزار شد.

سلیمی: مردم‌سالاری در حالت تنزل یافته فقط پای صندوق رأی است /  مردم باید نظارت کنند و نقش فعالانه داشته باشند

 

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، میزگرد عدالتخواهی مردمی با حضور میلاد گودرزی، سردبیر برنامه اینترنتی آوانت، امین سلیمی، سردبیر خبرگزاری دانشجو، سیامک مختاری، کارگردان مستند و مصطفی دد‌جانی، مدیرعامل تعاونی معدن هاجرخاتون و میثم مهدیار، معاون پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی همراه با پخش مستند قزل قیه به همت بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه‌نصیر برگزار شد.

 

امین سلیمی، سردبیر خبرگزاری دانشجو در این میزگرد گفت: مستند قزل قیه از این جهت که همه نوع قشری در آن هستند، بسیار خوب بود. ما در جامعه خود در عرصه مبارزه در یک اتاق تاریک هستیم که همه نوع فرد و قشری در این اتاق هستند که چون اتاق تاریک است، طبیعتاً کسانی مثل مفسدین مسائل را در دست گرفته و مدیریت می‌کنند. تنها راه حل این مسئله است که اتاق را با استفاده از نور روشن کنیم و نور هم چیزی جز مردم نیست.باید گفت که تا مردم به بطن مسائل ورود نکنند، مشکلات ما حل نخواهد شد. مردم‌سالاری در حالت تنزل یافته فقط پای صندوق رأی است و مردم باید بر روی مسائل کشور نظارت کنند و نقش فعالانه داشته باشند. جمهوریت نظام هر روز است و هر روز در حال برگزاری انتخابات هستیم. برای خود نظام هم هر روز انتخابات است. 

 

سلیمی در ادامه افزود: باید گفت در حال حاضر این جمهوریت کجاست و اگر به مکانیزمی معترض هستیم، کجا باید اعتراض کنیم؟ اصل ۲۷ قانون اساسی واقعاً یک شوخی بزرگ است و طی این سال‌ها کی اجرا شده است. ما از نقش‌آفرینی عملی حرف می‌زنیم و باید مردم همت کنند و برای نظام، مسئله تعریف کنند. امام برای یک دلیلی انقلاب کرد و آن همان نقش‌آفرینی مردم بود وگرنه میتوانست در خانه نشست و یک عده‌ای هم کشور را بچرخانند. ما انقلاب کردیم تا خودمان کشور را اداره کنیم. جزیره‌هایی با روحیه مطالبه‌گرانه‌ باید در کشور شکل بگیرد که بین مردم و حاکمیت واسطه شود.

 

سردبیر خبرگزاری دانشجو گفت: باید رسید به جایی که تک تک این وقایع و مبارزه‌ها، یک جریانی به وجود بیاورند تا در کل کشورشبکه سازی اتفاق بیفتد تا این روحیه‌ی مطالبه‌گری از بین نرود. باید حول یک هدف واحد وحدت اتفاق بیفتد و آن هدف همان مبارزه با فسادها و احساس مسئولیت داشتن به نظام و کلیت حاکمیت است. مردم باید برای خئد قائل باشند که ریشه خیلی از مسائل کشور را پیدا کنند و به دنبال حل آنان روند. هر جا به کمتر از این حد رضایت داده شود، مسئله تقلیل پیدا می‌کند.

 

امین سلیمی در پایان گفت: نکته آخری که باید گفت این است که نباید بین خودمان دسته‌بندی و تفرقه ایجاد کنیم و مردم سالاری باید به معنای واقعی کلمه اتفاق بیفتد. اینکه به اسم واقع بینی به درون سیستم برویم و هضم شویم، واثعا خیلی مسئله مهمی است. به نظر من برای حل مسائل باید در دورن مشکلات باشیم و از درون خیلی چیزها را اصلاح کنیم. مهم فعال بودن در مسئله و عدم انفعال است و نباید مانع‌های مختلف موجب انفعال و سکوت ما شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار