رضوان حکیم زاده معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو،گفت: ما در شرایط غیرعادی، برنامهریزی و تصمیمگیری میکنیم، چرا که هیچ نهاد یا سازمانی با قاطعیت نمیتواند وضعیت شیوع کرونا در سال آینده را پیش بینی نماید، هرچند این شرایط مختص کشور ما نیست و همه کشورها شرایط مشابه را دارند؛ بنابراین در چنین شرایطی پاسخ دقیق و قطعی غیر واقع بینانه خواهد بود، اما موضوع مهم این است که ما متناسب با شرایط، برای سناریوهای مختلف، آمادگی داریم و طبیعتاٌ در این خصوص، تابع تصمیمات ستاد ملی کرونا هستیم.
وی افزود: من به عنوان متولی آموزش ابتدایی کشور، توجه همگان را به یک دغدغه ملی جلب میکنم که همه دستگاهها و سازمانها این مسئله را به عنوان یک مسئله ملی درنظر بگیرند.
حکیم زاده بیان کرد: ما به شدت نگران سواد یک نسل هستیم و تقریباٌ تنها کشوری هستیم که در این حجم وسیع دوره ابتدایی، به ویژه پایههای اول و دوم را تعطیل کردیم و باید با یک نگاه ملی برای این موضوع چاره اندیشی شود.
وی ادامه داد؛ باید به این موضوع توجه شود تا این نسل که هم اکنون در کلاس اول و دوم هستند در آینده نسلی نباشند که مهارتهای سواد پایه را به شکل ضعیفی یاد گرفتهاند و فرصتهای رشد اجتماعی و ارتباطی را پیدا نکردهاند.
حکیم زاده اظهار کرد: هرقدر هم که فناوریها پیشرفته باشند، اما هیچگاه نمیتوانند جای دوستان را در مدرسه پر کنند و به ابعاد رشد اجتماعی و رشد مهارتهای ارتباطی دانش آموزان، کمک کنند.
وی در پاسخ به این سوال که شما چه نمرهای به عملکرد خود در سالی که گذشت میدهید اظهار کرد: زحمات اصلی را معلمان عزیز ما متحمل میشوند، آن معلم که در کلاس چند پایه کانکسی در منطقه عشایری زحمت میکشد و شما مشاهده میکنید که دانش آموزانش مثل دانش آموزانی که در شهر درس خواندهاند با تسلط کامل کتاب را میخوانند و به سوالات مفهومی پاسخ میدهند، این نتیجه اهتمام آن آموزگاران است که در سختترین شرایط هم جریان آموزش را تداوم بخشیدهاند، من به همه این آموزگاران در سراسر کشور نمره بیست میدهم.