به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی کریمی فیروزجائی در توضیح نشست امروز تعدادی از نمایندگان عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات با هیات رئیسه مجلس پیرامون لایحه رتبه بندی معلمان، گفت: تعدادی از نمایندگان تشکلهای فرهنگیان و آقایان منادی سپیدان رئیس کمیسیون آموزش مجلس، مهدی اسماعیلی و مهدی روشنفکر از اعضای این کمیسیون در این جلسه حضور داشتند. دغدغههای معلمان سراسر کشور از زبان این تشکلهای صنفی درباره لایحه دولت در جلسه امروز عنوان شد.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: این تشکلها پیشنهادات، انتقادات و اصلاحاتی را درباره لایحه رتبه بندی دارند که در این جلسه مسائل را منتقل کردند. لایحه مذکور در روزهای پایانی سال ۱۳۹۹ به مجلس ارسال شده است و در جلسه علنی فردا اعلام وصول خواهد شد سپس به کمیسیون آموزش و تحقیقات و بعد از آن به کمیته آموزش و پرورش برای بررسی کارشناسی ارسال میشود.
کریمی در ادامه اظهار کرد: تشکلهای صنفی فرهنگیان قرار شد با نظرخواهی از اعضای تشکلهای استانی جمع بندی نظرات خود را درباره لایحه رتبه بندی به مجلس منتقل کنند و در جلسات کمیته آموزش و پرورش به دعوت نمایندگان حضور پیدا کنند تا خروجی این لایحه از مجلس پس از مصوبه صحن علنی به قانون جامع و مفیدی تبدیل شود و به مطالبه دیرینه فرهنگیان که نتیجه آن پویایی، خلاقیت، ایجاد فضای رقابتی بین معلمان است، پایان دهد و موجب میشود کلاسهای درس به کانونهای جوشش افکار جدید تبدیل شود.
وی افزود: منفعت این لایحه در نهایت به نظام تعلیم و تربیت خواهد رسید. در جلسه امروز گزارشی از روند بررسی و تدوین لایحه رتبه بندی معلمان در دولت ارایه شد.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه یادآور شد: مجلس در قانون بودجه سال ۱۴۰۰ از محل ۶۱ هزار میلیارد تومانی که برای برخی مقولهها تخصیص یافته است، سهم رتبه بندی معلمان دیده شده است لذا مجلس شورای اسلامی اعتبار لازم برای رتبه بندی معلمان را تعبیه کرده و مشکلی برای تامین منابع مالی این بخش نخواهیم داشت.