کد خبر:۹۲۳۳۳۴

کسی که صلاحیت تعلیم و تربیت ندارد نمی‌تواند در آموزش‌وپرورش تدریس کند

وزیر آموزش‌وپرورش با تأکید بر اینکه صلاحیت حرفه‌ای تدریس فراتر از مدرک تحصیلی و سابقه تحصیلی است، گفت: هیچ‌کسی پس‌ازاین نمی‌تواند در آموزش‌وپرورش تدریس کند مگر صلاحیت تعلیم و تربیت را به دست آورد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی آموزش‌وپرورش خراسان رضوی، محسن حاجی میرزایی امروز در نشست تخصصی با نمایندگان دبیران و آموزگاران استان خراسان رضوی که در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: این جمع‌ها می‌تواند گره‌گشای مسائل و تنگناهای تعلیم و تربیت باشد، در چنین اجتماعاتی امیدهای من پررنگ می‌شود و دشواری‌ها رنگ می‌بازد و بر این باور می‌شویم که قافله تعلیم و تربیت با پشتوانه نیروهای باانگیزه و با درایت مسیر پرفرازونشیب را پشت سر بگذارد.

وزیر آموزش‌وپرورش بابیان اینکه ارتقا کیفیت، دغدغه نمایندگان معلمان است و این مهم بسیار ارزشمند است، افزود: یکی از آسیب‌هایی که سازمان‌ها با آن روبه‌رو می‌شوند این است که مأموریت‌ها رنگ می‌بازد لیکن شما در آموزش‌وپرورش خراسان رضوی نشان دادید که به اهداف دستگاه تعلیم و تربیت توجه دارید و برای شما اهمیت دارد.

وی با تأکید بر اینکه بدون تردید آینده کشور در پرتو تلاش‌های نظام تعلیم و تربیت شکل می‌گیرد و هر تحولی متوقف بر یادگیری است ، ابراز کرد: شخصیت و هویت آدمی، نحوه مواجهه با دنیای بیرونی و توانایی اندیشیدن در دوره یادگیری شکل می‌گیرد.

حاجی میرزایی با تأکید بر اینکه هیچ‌کسی پس‌ازاین نمی‌تواند در آموزش‌وپرورش تدریس کند مگر صلاحیت تعلیم و تربیت را به دست آورد، ابراز کرد: صلاحیت حرفه‌ای تدریس فراتر از مدرک تحصیلی و سابقه تحصیلی است.

وی بابیان اینکه هیچ حرفه‌ای به‌اندازه‌ی معلمی، ظرفیت ایجاد خلاقیت و تأثیرگذاری به جهت اندازه، عمق ، موضوع و مخاطب را ندارد، یادآور شد: پایدارترین تحول و مادر تمام تحول‌ها تحولی است که در انسان اتفاق می‌افتد، این شغل پایانی ندارد و دائماً می‌تواند صلاحیت‌های خود را گسترش دهد.

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه مهم‌ترین رکن سند تحول بنیادین داشتن معلم متفاوت است و سند باید ظرفیت خود را در تحقق صلاحیت‌های حرفه‌ای معلمان آشکار سازد، بیان کرد: اکنون در مواجهه با بزرگ‌ترین چالش آموزشی قرارگرفته‌ایم، این شرایط با تمام مصائبی که داشت، امکان‌ها و ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای را در اختیار ما قرار داد که باید از آن‌ها به بهترین شکل استفاده کنیم.

حاجی میرزایی با تأکید بر اینکه انعطاف در روش‌ها و الگوهای تدریس و داشتن نوآوری، اصلی ملی و جهانی است گفت: همان‌طور که هیچ‌چیز جای مدرسه را نمی‌گیرد، هیچ پرده و صفحه‌نمایشی جای معلم را نخواهد گرفت.

گفتنی است در ابتدای این نشست نمایندگان دبیران و آموزگاران مقاطع مختلف تحصیلی استان به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار