محمد طالعی، معاون پژوهشی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره هدفمند کردن پایاننامههای این دانشگاه گفت: وزارت علوم یک آییننامهای را ابلاغ کرده است؛ مبنی بر هدفمند کردن پایاننامههای دوره تحصیلات تکمیلی، در سنوات قبل حدودا ۱۰ درصد از پایاننامههای ما در دانشگاه خواجه نصیر متقاضی محور بودهاند؛ به طوری که به سفارش یک صنعت، دانشجو بر روی آن مسئله کار کرده است.
وی ادامه داد: اکنون با سیاستهایی که داریم به عنوان نمونه سامانه ستاپ که دستگاههای اجرایی میتوانند در قالب آن نیازهای فناورانه و طرحهای اولویتدار خود را ثبت و اعضای هیئت علمی اقدام به رفع آنها کنند، بیش از پیش به سمت تقاضامحور كردن پایاننامههای دانشجويان حرکت کردهایم.
طالعی افزود: از سال گذشته که سامانه «ستاپ» راه اندازی شد، بحثهای حمایتی برای پایاننامههای ارشد، دکتری و پسا دکتری رو به رشد بوده است. اما زمانی که تعداد تقاضاها کم است رشد صد درصد نیز رخ دهد باز با عدد قابل توجهای روبه رو نخواهیم بود.
وی درباره تامین تجهیزات برای پایان نامههای تقاضا محور گفت: مبلغ قرار داد دستگاههای اجرایی خوب است؛ به طوری که میتوان از طریق آن تجهیزات مورد نیاز برای پایان نامههای تقاضا محور را تامین کرد.