آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۲۳۵۱

انفجار بمب در کلمبیا ۴۳ مجروح برجای گذاشت

وزیر دفاع کلمبیا روز شنبه اعلام کرد که در پی انفجار یک خودروی بمب گذاری شده در اطراف شهرداری "کورینتو" در استان "کائوکا" واقع در غرب کشور ، دست کم ۴۳ نفر مجروح شدند .

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «دیگو مولانو» پس از نشست اضطراری امنیتی در شهر "پوپایان" مرکز استان کائوکا با نسبت دادن این حمله به ستون موسوم به "داگوبرتو راموس" که یک گروه مخالف دولت و از اعضای پیشین نیروهای مسلح انقلابی‌ کلمبیا (فارک ) هستند ، گفت :" این حمله تروریستی علیه مردم غیر نظامی و در این مورد علیه یک نهاد عمومی‌ مانند شهرداری ، اقدامی جنون آمیز و تروریستی است" .

وی افزود :این اقدام مربوط به ستون داگوبرتو راموس و به ویژه منتسب به افرادی با نام های مستعار «ثخاس» و «داوید» یا «چولینگا» است .

وزیر کلمبیایی تصریح کرد :در این انفجار ، ۱۷ نفر دچار موج گرفتگی شده و ۲۰ نفر جراحت سطحی و ۶ نفر جراحت شدید برداشتند که به بیمارستان ها انتقال یافتند .

مولانو همچنین از اختصاص پاداش ۵۰ هزار یورویی در ازای اطلاعات مربوط به عاملین این حمله گفت .

ستون متحرک داگوبرتو راموس ، یک گروه مخالف دولت و اعضای پیشین چریک های منحله فارک هستند که روز جمعه ، سیزدهم سالگرد درگذشت «پدرو آنتونیو مارین» ملقب به «تیروفیخو» یکی‌ از بنیانگذاران خود را گرامی‌ داشت .

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار