آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۲۹۰۴

دولت بایدن تحریم‌های اعمال شده بر مقامات دادگاه بین‌المللی لاهه را لغو خواهد کرد

فارن پالسی با ارجاع به دو منبع مطلع گزارش داد، دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا برنامه دارد تحریم‌های اعمال شده بر مقامات دیوان کیفری بین‌المللی توسط دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور قبلی آمریکا را لغو کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپوتنیک، بر اساس اعلام فارن پالسی، این تصمیم ممکن است هفته جاری یا هفته آینده اجرایی شود، گرچه هنوز هیچ تصمیم رسمی در این رابطه اعلام نشده است.

در ماه ژانویه، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت دولت بایدن تحریم‌هایی که دولت ترامپ بر مقامات دادگاه بین‌المللی لاهه اعمال کرده بود، مورد بازنگری قرار خواهد داد.

انتظار می‌رود لغو تحریم‌ها، تنش بین واشنگتن و دیوان کیفری بین‌المللی مستقر در لاهه را که سعی داشت درباره جنایات جنگی ادعایی توسط سربازان آمریکا در افغانستان و نیرو‌های رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی فلسطین تحقیق کند، کاهش دهد.

در ماه فوریه، دیوان کیفری بین‌المللی حکم داد که دارای صلاحیت قضایی برای آغاز تحقیقات در مورد جنایات جنگی ادعایی انجام شده به دست رژیم صهیونیستی در کرانه باختری، نوار غزه و بیت‌المقدس شرقی است. "بنیامین نتانیاهو"، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی این اعلامیه را "یهودستیزی محض" خواند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار