اعلام حالت فوق‌العاده در ایالت فلوریدا با نشت مواد سمی به مخزن سد تامپا
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۳۵۹۰

اعلام حالت فوق‌العاده در ایالت فلوریدا با نشت مواد سمی به مخزن سد تامپا

آلوده شدن میلیون‌ها گالن آب ذخیره شده در پشت سد «تامپا» ایالت فلوریدا به مواد سمی و رادیواکتیو، موجب اعلام حالت فوق‌العاده در این ایالت آمریکا شد.
اعلام حالت فوق‌العاده در ایالت فلوریدا با نشت مواد سمی به مخزن سد تامپا

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از بی بی سی، ایالت فلوریدای آمریکا در پی نشت مواد سمی از فاضلاب به داخل خلیج «تامپا»، حالت فوق العاده اعلام کرد.

در پی این وضعیت، دستور تخلیه ساکنان بیش از ۳۰۰ خانه صادر شده و مسیر منتهی به سد «پاینی پوینت» نیز مسدود شده است.

آب پشت این سد مساحتی به وسعت ۳۱ هکتار را پوشش می‌دهد و اکنون میلیون‌ها گالن از آن به نیتروژن و فسفر آلوده شده است.

حوضچه‌ای هم که به طور مستقیم در معرض نشت مواد آلوده قرار گرفته، حاوی مواد رادیواکتیو کارخانه کود شیمیایی است.

در حال حاضر، تلاش می‌شود تا با پمپاژ هزاران گالن آب به خارج از مخزن ذخیره سازی، از غلظت آلودگی کاسته شود.

انتظار می‌رود با اعلام حالت فوق العاده، منابع مالی لازم برای استفاده از لوله‌های تخلیه آب و جرثقیل در اختیار ایالت فلوریدا قرار بگیرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار