به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو از خبرگزاری فرانسه؛ اتحادیههای سراسری کارگری فرانسه گفته اند که کارآموزان پزشکی در بیمارستانها پس از یک سال کار بی وقفه و بدون استراحت در ساعتهای طولانی، در خط مقدم مبارزه با کووید ۱۹، در آستانه فروپاشی قرار گرفته اند تا حدی که برخی از آنان دست به خودکشی زده اند.
به گفته گیتان کازانوا رئیس اتحادیه کارآموزان پزشکی فرانسه؛ از آغاز سال ۲۰۲۱، پنج کارآموز پزشکی خودکشی کرده که معادل یک مورد در هر ۱۸ روز است.
نزدیک به ۳۰۰ هزار دانشجوی پزشکی فرانسه با میانگین سنی ۲۵ سال در دوره کارآموزی قرار دارند.
بر اساس بررسی دوره سه ماهه ۲۰۱۹ (پیش از آغاز همه گیری گسترده کرونا)، توسط اتحادیه ملی کارآموزان پزشکی، ساعت کار واقعی این دانشجویان ۵۸ ساعت در هفته بوده که با آغاز همه گیری به حدود ۸۰ ساعت در هفته افزایش یافته است و در اوقات غیرموظف نیز ۲۴ ساعته آماده باش هستند.
آن روشه روانشناس بالینی بیمارستان به فرانس پرس گفت که این کارآموزان که مانند سربازان در خط مقدم نبرد به صورت ناپیدا، حضور دارند، موظف به ۴۸ ساعت کار در هفته هستند، اما هیچکس این مقررات را رعایت نمیکند.
اولیویه وران وزیر بهداشت فرانسه در پی دیدار روز پنجشنبه با نمایندگان اتحادیه کارورزان پزشکی در پیامی بر پایبندی بر بهبود شرایط کاری این گروه، که از ساعت کاری آنان آغاز میشود، تاکید کرد. اما این اتحادیه پاسخ وزیر را بسیار مبهم دانست.
بر اساس آخرین آمار منتشر شده در تارنمای وردمیترز؛ فرانسه با بیش از پنچ میلیون مورد ابتلا به کووید-۱۹ و بیش از صد هزار جان باخته ناشی از آن، در جایگاه چهارم جهان و رتبه نخست اروپا قرار دارد.
به نوشته روزنامه فرانسوی لوموند، وزارت بهداشت فرانسه روز شنبه اعلام کرد: شمار بیماران مبتلا به همه گیری کووید-۱۹ که در بیمارستانهای فرانسه بستری شدند، از مرز ۵۹۰۰ نفر گذشت؛ رقمی که از هفته گذشته ثابت مانده و هنوز با آمار پیک اول کرونا در آوریل ۲۰۲۰ (۷۰۰۰ نفر) در این کشور فاصله دارد.
تعداد کل مبتلایان به کرونا در فرانسه در ۲۴ ساعت گذشته سی هزار و ۴۷۲ نفر بوده که روند آن اندکی با کاهش روبرو شده است. همچنین در ۲۴ ساعت گذشته ۳۰۹ تن در فرانسه در اثر کرونا جان باخته اند.
وزارت بهداشت فرانسه هشدار داد که بیمارستانهای این کشور با بیش از ۱۳ هزار مورد مبتلا به کووید-۱۹ بستری شده در هفته، بیش از سه هزار و ۱۰۰ پذیرش در بخش مراقبتهای ویژه و بیش از دو هزار و ۱۰۰ مرگ و میر ناشی از آن با بحرانهای فزایندهای روبروست.
لوموند نوشت: اگرچه آمار واکسیناسیون در فرانسه به مرز ۴۰۰ هزار تزریق روزانه رسیده است، اما بنابر اعلام منابع رسمی، تاکنون ۲۲.۸ درصد جمعیت بزرگسال دوز اول واکسن و ۸.۱ درصد نیز هر دو دوز اول و دوم را دریافت کرده اند.
وزیر صنعت فرانسه نیز بیان کرد که به دنبال تنشهای رخ داده میان بروکسل و آزمایشگاه انگلیسی-سوئدی پیرامون برخی عوارض جانبی واکسن آسترازنکا، بعید است که اتحادیه اروپا قرارداد خود را با شرکت تولیدکننده این واکسن در سال ۲۰۲۲ تمدید کند.