کد خبر:۹۲۸۳۶۱
یادداشت دانشجویی |

صدا و سیما و ظرفیت های مغفول مانده

شبکه‌های استانی بهترین بستر برای افزایش همیت و تولید برنامه‌هایی متناسب با سلیقه مردم آن استان است که متاسفانه اکثرا برنامه‌های تکراری و کپی برداری شده از یکدیگر را برای مخاطبان فراهم می‌کنند.

صدا و سیما و ظرفیت های مغفول مانده

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد صمدی آزاد، رسانه ملی بهترین راه فرهنگ سازی در عصر معاصر است از آن جهت که ۹۵ درصد مردم در خانه‌های خود تلویزیون دارند و برای مطلع شدن از اخبار و تماشای برنامه‌های متناسب با سن و سلیقه شان به تلویزیون مراجعه می کنند. حال اگر صدا و سیما و شبکه های استانی نتوانند مخاطبین خود را جذب نمایند این امتیاز فوق العاده به دست رسانه های معاند و دشمنان جمهوری اسلامی می افتند و آنان به راحتی وارد خانه های مردم ایران میشوند و محتوای دلخواه خود را به مردم عرضه میکنند.

 

تولید برنامه های مختلف، با رویکرد های توجه به ارزش های اسلامی و ملی وظیفه اصلی رسانه ملی است. اما آیا برنامه هایی که در صدا و سیما تولید می شود، جذابیت لازم را برای مخاطبین دارد؟ و آیا این برنامه ها متناسب با سلیقه افراد و نوع نگاه قشر های مختلف است یا خیر؟ چرا در صدا و سیمای استانی ما مکررا از فیلم و سریال های تکراری استفاده می شود؟

 

شبکه های استانی بهترین بستر برای افزایش همیت و تولید برنامه هایی متناسب با سلیقه ی مردم آن استان است که متاسفانه اکثرا برنامه های تکرای و کپی برداری شده از یکدیگر را برای مخاطبین فراهم میکنند به طوری که شبکه های استانی کم بیننده ترین شبکه ها را در بین شبکه های صدا و سیما دارند .

 

در هسته پژوهشی ابنا الخمینی سعی بر این شده است که ریشه ی مسائل و مشکلات مورد برسی قرار گیرد و نقاط ضعفی که مخاطبین را از شبکه استانی همدان دور کرده، مورد برسی قرار گیرد و راه حل مناسب آن نیز ارائه شود. در این پژوهش از حدود۱۵۰۰ نفر از مردم که در اقشار و سنین مختلف بودند مصاحبه و نظر جویی شد همچنین از حدود ۱۵ نفر از کارکنان بخش های مختلف صدا و سیما نیز کمک گرفته شد. در این تحقیق از ۳ کارشناس ارشد مدیریت رسانه هم به عنوان مشاوره بهره جویی شد.

 

نهایتا کم شدن مخاطبین شبکه استانی همدان مهمترین مشکلی بود که مطرح شد و پس از ریشه یابی آن، مسائلی از قبیل حضور نیرو های پیر، عدم توجه به نظر خواهی مردم و عدم استفاده از جوانان در ایده پردازی های شبکه ی استانی بررسی گردید که پیامد تولید و پخش برنامه هایی متناسب با افراد میانسال در شبکه استانی می باشد که مورد استقبال مردم نیست .

 

محمد صمدی آزاد؛ مسئول هسته ابناءالخمینی در رویداد کاوش همدان

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار