آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۸۹۱۴
با اخذ مجوز از وزارت علوم صورت گرفت

پذیرش دانشجوی دکتری علوم ارتباطات برای اولین بار در دانشگاه سوره

رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره از پذیرش دانشجو در مقطع دکتری دانشگاه سوره برای نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۰ خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه سوره، یوسف خجیر رییس دانشکده ارتباطات سوره با بیان اینکه این دانشگاه توانست از شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مجوز قطعی برگزاری دوره دکترای ارتباطات را اخذ کند، بیان کرد: خوشبختانه با پیگیری هشت ماهه دانشگاه سوره برای برگزاری دوره دکتری رشته ارتباطات، این مجوز از سوی وزارت علوم تصویب و برای اجرا به سازمان سنجش داده شده است.

 

وی افزود: با هماهنگی سازمان سنجش، اسم دانشگاه سوره و کد انتخابی رشته ارتباطات در جدول الحاقی انتخاب رشته دوره دکتری قرار گرفته است و علاقه‌مندان می‌توانند در زمان انتخاب رشته با درج کد ۵۵۵۱ رشته ارتباطات دانشگاه سوره را انتخاب کنند.

 

خجیر بیان کرد: دانشگاه سوره برای نیم‌سال نخست ۱۴۰۱_۱۴۰۰ (مهرماه ۱۴۰۰) طبق دستور وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به پذیرش شش دانشجو در این رشته می‌پردازد.

 

رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره در رابطه با نحوه مصاحبه علمی جهت پذیرش نهایی دانشجو، گفت: فرایند مصاحبه علمی برای پذیرش نهایی دانشجو از بین سه برابر ظرفیت متعاقباً در سایت سنجش و دانشگاه سوره اعلام می‌شود. همچنین سرفصل دروس، میزان شهریه و نحوه برگزاری دوره، براساس بخشنامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صورت می‌گیرد.

 

وی تصریح کرد: دانشگاه سوره، نخستین دانشگاه غیرانتفاعی است که مجوز پذیرش دانشجوی رشته علوم ارتباطات در مقطع دکترا را از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخذ کرده است. این دانشگاه در سال ۱۳۹۹ توانسته مجوز کارشناسی ارشد روزنامه نگاری و حقوق ارتباطات را در راستای توسعه تحصیلات تکمیلی دانشکده فرهنگ اخذ کند و اکنون دانشگاه سوره در حوزه ارتباطات و رسانه دارای چهار رشته کارشناسی ارشد، دو رشته کارشناسی و یک رشته دکتری است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار