آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۴۹۵۱

جذب ۲۵ میلیارد دلار سرمایه گذاری برای جاده ابریشم

طبق گزارشات، چین توانسته در پنجمین نمایشگاه بین المللی جاده ابریشم ۲۴.۶ میلیارد دلار سرمایه گذاری جذب کند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در پنجمین نمایشگاه بین‌المللی جاده ابریشم چند قرارداد و تفاهم‌نامه همکاری و سرمایه‌گذاری به ارزش ۲۴.۶ میلیارد دلار انجام شده است. این سرمایه‌گذاری‌ها شامل ۷۲ توافق و تفاهم‌نامه در بخش‌های مختلف از جمله آموزش، کشاورزی مدرن و صنایع هایتک (فناوری پیشرفته) بوده است.

به گزارش شین هووآ، حجم سرمایه‌گذاری جذب شده از سوی خارجی‌ها هم حدود ۸ میلیارد دلار برآورد می‌شود. این نمایشگاه در مرکز استان شاآنشی چین و به مدت ۵ روز برگزار شده که ۱۹۰۰ هیأت از ۹۸ کشور و منطقه جهان از جمله کره، تاجیکستان، زامبیا، بلژیک و اسلوواکی از این نمایشگاه بازدید کرده‌اند.

شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، در سال ۲۰۱۳ و برای نخستین بار از برنامه چین برای اجرای پروژه یک جاده کمربندی یا همان جاده ابریشم خبر داد که با هدف افزایش مسیر‌های مواصلاتی بین آسیای شرقی، اروپا و شرق آفریقا طرح‌ریزی شده است.

انتظار می‌رود با اجرای این طرح شاهد افزایش مبادلات بین المللی و به نصف رسیدن هزینه حمل و نقل و به طور کلی مبادلات بین کشور‌های حاضر در این پروژه باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار