کد خبر:۹۳۶۹۶۹
سال گذشته؛

تولید محتوا برای ۲۰ برنامه تلویزیونی در جهت کاربردسازی علوم شناختی صورت گرفت

ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی سال گذشته به منظور ترویج علوم شناختی برای ۲۰ برنامه تلویزیونی تولید محتوا انجام داد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، علوم شناختی یکی از حوزه‌های پراهمیت برای کشور‌ها است. به همین دلیل فعالیت‌های ترویجی در این حوزه هر روز از گذشته پررنگ‌تر می‌شود. در این راستا ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی نیز ترویج این حوزه را مد نظر قرار داده است تا آگاهی از کاربرد‌های این فناوری در زندگی بالاتر رود.

در این زمینه سال گذشته توسط گروه آموزش، ترویج و منابع انسانی ستاد برای ۲۰ برنامه تلویزیونی تولید محتوا شد و سالیانه ۱۰ تا ۲۰ درصد افزایش تولید محتوا برای این حوزه وجود دارد.

هدف این کارگروه کاربردی کردن علوم شناختی است تا تاثیر آن در زندگی مردم قابل لمس باشد. اینکه متخصصان حوزه علوم شناختی ترغیب شوند تا با مردم به زبان خودشان صحبت کنند تا موضوعات شناختی قابل درک شود.

سال گذشته نیز تمرکز این کارگروه روی گروه سنی کودکان و سالمندان بود تا این دو گروه بیشتر با علوم شناختی و مهارت‌های کاربردی آن آشنا شوند.

مخاطب شناسی برای تحقق هدف در این کارگروه انجام شد تا در فضای مجازی، رادیو، تلویزیون و حتی مطبوعات چه مخاطبانی وجود دارد. در همین خصوص برنامه‌‎ریزی شد تا در تمامی رسانه‌ها تولید محتوا متناسب با مخاطب وجود داشته باشد.

البته برای مخاطبان نسل جوان نیز پادکست‌هایی در حوزه علوم شناختی تهیه شد. پادکست «جهان شگفت انگیز مغز» در همین زمینه تولید شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار