آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۹۱۱۰
با تلاش محققان؛

درمان عارضه‌های عصبی با دستگاه ایران‌ساخت

پایانه ۱۶ کاناله تمام مجتمع تحریک سلول‌های عصبی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ایران‌ساخت شد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پایانه ۱۶ کاناله تمام مجتمع تحریک سلول‌های عصبی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ایران‌ساخت شد.


طراحی و ساخت این دستگاه که برای تحریک سلول‌های عصبی به کار می‌رود. دستگاه تحریک عصبی ۱۶ کاناله تمام مجتمع ایران‌ساخت، می‌تواند نیاز‌های پژوهشگران و فناوران را به نمونه وارداتی تامین و پژوهش‌های این حوزه را گسترش دهد.

محمد مهدی احمدی مجری این‌ طرح، گفت: این مدار تحریک کننده سیستم عصبی، نسبت به مدار‌های مشابه ارائه شده توسط محققان خارج از کشور از بازدهی و کارایی بیشتری برخوردار است.


کارآمدی بیش‌تر و هزینه کم‌تر



وی با اشاره به اینکه ایده‌های استفاده شده در این پایانه تحریک، به تازگی در اداره ثبت اختراعات آمریکا به ثبت رسیده است؛ گفت: پروژه تحریک ۱۶ کاناله تمام مجتمع ایران‌ساخت، یکی از طرح‌های مرتبط با طرح ایمپلنت مغزی است که توسط ستاد توسعه علوم شناختی از سال ۹۵ آغاز و مورد حمایت قرار گرفته است.

پایانه تحریک عصبی ایران‌ساخت، در مدار‌های تحریک کننده عصبی از جمله پروتز حلزون شنوایی، پروتز بینایی، دستگاه تحریک عمقی مغز و دستگاه تحریک الکتریکی نخاعی نیز دارای کاربرد‌های فراوانی است.

از مهم‌ترین چالش‌ها در ایمپلنت‌های تحریکی، طراحی و ساخت یک مدار تحریک کننده بافت عصبی بدون وارد آوردن آسیبی به آن و برای مدت طولانی است؛ احمدی با بیان این نکته افزود: برای ایجاد یک تحریک الکتریکی ایمن، یک شرط لازم آن است که میزان بار الکتریکی که در فاز کاتودی تحریک به بافت عصبی تزریق می‌شود، به صورت کامل در فاز آنودی از بافت عصبی جمع آوری شود که این مساله در این کار به خوبی در نظر گرفته شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار