به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عباسعلی کریمی رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست شورای دانشگاه علوم پزشکی تهران با قدردانی از تلاش روسای دانشکدههای این دانشگاه طی ماههای گذشته، گفت: در همهگیری کووید ۱۹ که شرایط آموزشی تغییر کرد و رویکرد آموزش مجازی، در کنار سایر کارهای دانشکدهها در دستور کار قرار گرفت، روسای دانشکدهها مانند دیگر قسمتهای دانشگاه و پابهپای بیمارستانها فعالیت کردند که جا دارد از تلاشهای آنان تشکر و قدردانی کنم.
وی با بیان اینکه پرچم آموزش، پژوهش و بینالملل در کنار حوزه درمان در دانشگاه برافراشته است؛ افزود: با وجود ماهها خستگی و کار طاقتفرسا در حوزه درمان و خدمات دانشگاه در مقابله با کووید ۱۹، ممکن بود حوزه آموزش، پژوهش و بینالملل دانشگاه مورد غفلت قرار گیرد، اما چنین اتفاقی نیفتاد و پرچم آموزش، پژوهش و بینالملل در کنار خدمات دیگر برافراشته بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به مصوبات شورای دانشگاه درخصوص پیشنهاد تصویب پژوهشکده مشترک با دانشگاه تهران، اظهار کرد : ما همکاری بسیار خوبی با دانشگاه تهران در همه زمینهها داریم و این روابط دوستانه برکات بسیاری به همراه داشته است.
کریمی در خصوص برنامههای هفته آموزش در دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه صدای حوزه آموزش در دانشگاه بلند است، افزود: سیاست کلی دانشگاه در حوزه بین الملل این است که نباید دانشگاه بینالملل جداگانهای ایجاد شود. شرح وظایف معاونان بینالملل دانشکدهها نیز باید بر اساس شرایط هر دانشکده تدوین شود.
کریمی ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ این نخستین نشست هیئترئیسه با روسای دانشکدههاست که برگزار میشود در این جلسه تهیه گزارش عملکرد ۴ ساله دانشگاه مورد بررسی قرار میگیرد. همکاران هیئترئیسه اصرار داشتند کارهای مثبتی که در این ۴ ساله انجام شده و باید ادامه پیدا کند و یا نقاط قوت و ضعفی که در کار بوده و بیان آن میتواند برای آیندگان راهگشا باشد، در قالب گزارش عملکرد ۴ ساله دانشگاه تدوین شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید براینکه این گزارش برای مدیریت آینده دانشگاه مؤثر است، افزود: دانشگاه خانه ماست و جابهجایی مسئولیتها در دانشگاه، مانند ادارات دیگر نیست که افراد از سیستم منفک شوند. بلکه در هر جابهجایی افراد به محل اصلی کار خود بازمیگردند لذا با این نگاه و با هدف کمک به برنامهریزی آینده دانشگاه، این گزارش عملکرد در حال تدوین است. در مرحله اول قرار بود این گزارش در سطح معاونتهای دانشگاه باشد، که بعد تصمیم گرفتیم بیمارستانها و دانشکدهها نیز با زاویه دید خود مسائل دانشگاه را بیان کنند.
راه اندازی مرکز تحقیقات مقاومتهای میکروبی و مدیریت مصرف آنتی بیوتیکها
در ادامه محمدعلی صحرائیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران به موارد اصلاحی آییننامه دیپلم پژوهشی مرکز استعدادهای درخشان و مرکز پژوهشهای دانشجویی اشاره کرد و گفت: دیپلم پژوهشی برنامه ۲ سالهای است که حدود ۱۰ سال پیش در شورای دانشگاه مصوب شده و درحال اجرا است. با توجه به تجربیات این سال ها، همکاران، خواستار ایجاد تغییراتی در آن شدند که در جلساتی این اصلاحات مورد بررسی قرار گرفت و جمع بندی آن برای تایید نهایی در شورای دانشگاه مطرح میشود.
وی در توضیح اهداف بازنگری این دوره تصریح کرد: به منظور ارزیابی دورهای از عملکرد برنامه دیپلم پژوهشی و ایجاد امکان بهره مندی از مزایای دوره برای فراگیران و همچنین در نظر گرفتن پیشنهاد خبرگان و مسئولان دورههای پژوهشی، این دوره مورد بازنگری قرار گرفته است.
سپس صحرائیان پیشنهاد راه اندازی مرکز تحقیقات مقاومتهای میکروبی و مدیریت مصرف آنتی بیوتیکها و پژوهشکده الکتروتکنیک سرطان با دانشگاه تهران را مطرح کرد مورد تصویب اعضا شورا قرار گرفت.
اعطای پایه تشویقی به اعضای هیئت علمی
همچنین امیرعلی سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران پیشنهاد اعطای پایه تشویقی به اعضای هیئت علمی براساس امتیاز ارتقا، برگزیدگان بخش آموزشی جشنواره ابن سینا و برگزیدگان کشوری جشنواره آموزشی شهید مطهری را مطرح کرد.
وی گزارشی از برنامههای هفته آموزش که از ۱ تا ۵ خرداد امسال برگزار شد ارایه کرد و گفت: در این هفته برنامههای مفصلی از انواع رویدادهای آموزشی با سلیقهها و تخصصهای مختلف برگزار شد، بعضی پانلها به صورت بینالمللی بود و حدود ۵۰ متخصص و سخنران و حدود ۳ هزار ۵۰۰ شرکت کننده در این برنامهها حضور داشتند.
سهراب پور با اشاره به کسب مقامهای برتر در جشنواره کشوری شهید مطهری گفت: در این هفته از سامانه توانمندسازی آموزشی اعضای هیئت علمی رونمایی شد و از این پس تمامی فرآیندهای مرتبط به صورت الکترونیک انجام میشود.