غدیر پورکیخایی دبیر قرارگاه انتخاباتی بصیر بسیج دانشجویی استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزارى دانشجو، گفت: ١٣ دوره است که در این کشور و توسط این نظام، انتخابات در قالب ریاست جمهوری برگزار میشود. در هر دوره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری که خود غالباً در سنوات گذشته عهده دار مسئولیت اجرایی بوده اند، به صورت مقطعی و نه مداوم، پیگیر معیشت و رفاه مردم میشوند و برنامههای خود را نه در قالب طرح، بلکه اکثرا به صورت وعده و شعار به آنها ارائه میدهند.
پورکیخایی افزود: ستادهای نامزدها از بابت تبلیغات در خیابانها و میادین اصلی شهر بر پا میشود، حتی دورترین روستاها که از ابتدائیات زندگی مانند برق، آب و گاز بی بهره هستند نیز از پوسترهای تبلیغاتی بی نصیب نمیمانند.
دبیر قرارگاه انتخاباتی بصیر بسیج دانشجویی استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: یک ماه فرصت وزارت کشور به ۷ نامزد انتخابات نه محل رقابت برای گرافیک پوسترها و نه جای به رخ کشیدن کیفیت فیلمهای تبلیغاتی است؛ بلکه محلی برای طرح مسائل کشور، استان و در وهله بعدی ارائه راه حل و برنامه مناسب برای حل کردن آنها است.
وى گفت: بر همین اساس، بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان سیستان و بلوچستان بنا بر این دارد تا بدعت شکنی مبارکی کند و بستر تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری را به میدان مطالبه و تشریح راه حل تبدیل کند. برای تحقق این مهم، از مسئولین ستادهای کاندیدهای انتخاباتی در استان و متخصصین امور کلان استان و کشور مانند اقتصاد، بهداشت و درمان، آموزش و پروروش، توسعه استان و ... دعوت به عمل آمده تا در جمعه نخبگان دانشجویی، پاسخگوی سوالات در حوزه نظام مسائل کشوری، استانی و آموزش و پرورش باشند.