آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۹۹۲۴
آقامحمدی در بازدید از پارک علم و فناوری البرز؛

باید نقشه راه ۱۰ تا ۱۵ ساله کشور را در زمینه توسعه فناوری تدوین کنیم

عضو تشخیص مصلحت نظام در بازدید از پارک علم و فناوریی البرز گفت: باید نقشه راه ۱۰ تا ۱۵ ساله کشور را در زمینه توسعه فناوری تدوین کنیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و مدیرگروه اقتصادی دفتر رهبر معظم انقلاب از مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری البرز بازدید کرد.

آقامحمدی در حاشیه این بازدید با تأکید بر لزوم حمایت از پروژه‌های فناورانه در دوران پساتحریم، اظهار کرد: در حال حاضر در کشور از ظرفیت علمی مناسبی برخوردار شده‌ایم، اما نیازمند تجدیدنظر اساسی برای تهیه تکنولوژی‌های موردنیاز کشور هستیم.

وی با بیان اینکه باید سرعت خود را در تهیه تکنولوژی‌های مورد نیاز کشور افزایش دهیم، در این رابطه پیشنهاد داد تا یک نقشه راهی از طریق زنجیره کردن اقتصاد، علم، فناوری و دانش در کشور ایجاد شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه با تدوین این نقشه راه در مرز‌هایی که زمینه مشترک وجود دارد نباید کار تکراری انجام شود ادامه داد: این موضوع شامل تمام بحث‌های فنی و مهندسی، پزشکی، کشاورزی و … می‌شود.

وی نکته مهم دیگر را حمایت از مراکز تحقیق و توسعه (R&D) دستگاه‌ها و شرکت‌ها دانست و گفت: لازم است تا در این زمینه حمایت‌های لازم انجام شود.

مدیر گروه اقتصادی دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه باید نقشه راه ۱۰ تا ۱۵ ساله کشور را در زمینه توسعه فناوری تدوین کنیم گفت: در این نقشه راه باید نقش جهاددانشگاهی و سایر سازمان‌ها و شرکا تعریف شود.

وی با بیان اینکه باید خود را برای دوران پساتحریم آماده کنیم عنوان کرد: اگر خارجی‌ها ببینند در مسیر خودکفایی پیش می‌رویم باقیمت‌های پایین‌تر دوباره به کشورمان می‌آیند تا در آینده ما را وابسته کرده و به اهداف خودشان برسند.

آقا محمدی با بیان اینکه برای دانشجویان کشور باید کار و شغل مناسب تهیه شود عنوان کرد: با حمایت تولید داخل می‌توان برای بسیاری از جوانان این مرزوبوم اشتغال‌زایی کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به سابقه خوب جهاددانشگاهی و تأکید بر اینکه این نهاد می‌تواند منشأ تحولات خوبی باشد گفت: با آمادگی خوبی که در جهاددانشگاهی وجود دارد در گام اول باید پروژه‌های فعلی مخصوصاً در دوران پسا تحریم حمایت شوند و در ادامه بودجه‌های تخصیص داده‌شده در زمان مناسب به آن‌ها اختصاص یابند، زیرا این پروژه‌ها فقط به یک شرکت و نهاد اختصاص ندارند و می‌تواند باعث تحول در کشور شوند.

وی با بیان اینکه در آستانه تدوین برنامه هفتم توسعه کشور هستیم ادامه داد: باید با تقسیم‌کار بین جهاددانشگاهی، معاونت علمی و فناوری، مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت، مگاپروژه‎های فناورانه کشور طراحی شوند و در آن خطوط کلی آینده علمی کشور تا سال ۱۴۰۵ ترسیم شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار