به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور اعلام کرد: اینک و در سالهای آغازین دهه پنجم از عمر با برکت نظام جمهوری اسلامی به خوبی دریافته اید بهترین و موثرترین ابزار مشارکت و تعیین سرنوشت، شرکت در انتخابات است. ملت ما میداند در شرایط کنونی دشمنان اختلاف سیاسی را در جامعه ما دنبال میکنند و سعی دارند با ایجاد یأس و ناامیدی آحاد مردم را از مشارکت در تعیین سرنوشت خود باز دارند و درصدد ایجاد توطئه در این عرصه هستند.
این ستاد افزود: با توجه به جایگاه بسیار مهم و حیاتی ریاست جمهوری و همچنین شوراهای اسلامی شهر و روستا، هر رای حرکتی است به سوی تحقق مردمسالاری دینی و حق اعمال حاکمیت مردم بر سرنوشت خود و بی تفاوتی نسبت به این نقش تعیین کننده همانا بی تفاوتی نسبت به سرنوشت جامعه است که تبعات آن بسیار خطرناک خواهد بود.
از طرفی مشارکت در سرنوشت فردی و جمعی نه تنها یک حق بلکه وظیفه شرعی است و عقل و نقل به عنوان ابزارهای شناخت احکام الهی به این مطلب توجه میدهد. بنابراین، حضور در امور اجتماعی از جمله انتخابات و تعیین سرنوشت جامعه مصداق عمل به معروف و یک تکلیف و وظیفه شرعی است، چه سرنوشت جمعی انسان همانند کشتینشینان به دست همگی رقم میخورد و سعادت و بدبختی انسانها و رهایی از خسران در مشارکت فعال اجتماعی آنان است. علاوه بر این، حفظ نظام اسلامی خود بزرگترین معروف و به تبع آن دعوت به حفظ آن امر به معروف است و از این حیث ما مکلفیم که هم خود در انتخابات شرکت کنیم و هم با همه آنچه در توان داریم از آحاد مردم برای مشارکت در این رویداد ملی دعوت کنیم.
این ستاد اضافه کرد: ملت شریف ایران میداند مشارکت گسترده در انتخابات مسئولیتی عظیم بر گرده منتخبین نهاده و حامل این پیام است که آحاد مردم هیچگاه از حق اعمال حاکمیت خود دست نمیکشند و برای آبادی و آبادانی روز افزون ایران اسلامی حقوق قانونی خود را به نحو مستمر از ایشان مطالبه میکنند؛ بنابراین لازم است منتخبان نسبت به پیام مشارکت ملت ایران هشیار باشند و بدانند که انتخابات آغاز نظارت مردم بر مسئولان و مطالبه گری از آنهاست.
ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور ضمن دعوت از تمام آحاد ملت ایران به مشارکت در انتخابات پیشرو امیدوار است، مردم شریف این مرز و بوم با درک و تحمل تمام مشکلات و سختیها، مقتدر و هوشیار با اتکای به فضل الهی و رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی در پاسداشت از آرمانهای امام خمینی «ره» با مشارکت حداکثری و انتخابی درست جلوهای دیگر از ایران مقتدر را به نمایش بگذارند تا جمهوری اسلامی ایران استوارتر از گذشته بهسوی پیشرفت و تعالی حرکت کند.
سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری ایران ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ همزمان با انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، اولین میاندورهای یازدهمین مجلس شورای اسلامی (برای ۱۱ حوزه انتخابیه؛ آستانه اشرفیه، تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس، تفرش، بهار و کبودرآهنگ، گچساران و میانه و برای شش کرسی مجلس شورای اسلامی) و دومین میاندورهای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری (برای ۴ حوزه انتخابیه؛ تهران، خراسان رضوی، قم و مازندران) برگزار خواهد شد.
سعید جلیلی، محسن رضایی میرقائد، سیدابراهیم رییسی، علیرضا زاکانی، سیدامیرحسین قاضیزاده هاشمی و عبدالناصر همتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری هستند که امروز مهرعلیزاده و زاکانی از صحنه انتخابات انصراف دادند.