آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۱۳۶۶
آبشناس در گفتگو با دانشجو:

آمریکا، لبنان را در مورد خرید سوخت از ایران تهدید کرد / واشنگتن نمی‌گذارد تهاتر لبنان و عراق به نتیجه برسد

یک کارشناس مسائل بین الملل گفت:ایران یک ماه قبل سوخت به لبنان فرستاد، اما مقامات لبنانی اجازه ورود کشتی‌های سوخت ایران را ندادند آن هم به دلیل دخالت‌های سفیر آمریکا در لبنان که اعلام کرده بود در صورتی که کشتی حامل سوخت ارسالی توسط ایران را بپذیرد همه مقامات لبنانی را تحریم خواهد کرد.

عماد آبشناس کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در خصوص توافق عراق و لبنان برای فروش سوخت در مقابل دریافت کالا با توجه به اینکه  ذخایر ارزی لبنان در شرایط فعلی خالی است و عراق پذیرفته که پرداخت به صورت تهاتری و در قبال دریافت کالا انجام شود گفت: در خصوص شرایط سخت اقتصادی در لبنان باید گفت مشکل اصلی حضور آمریکا و دخالت‌های بی حد این کشور است با این شرایط حتی بحث توافق عراق و لبنان نیز ممکن است اجرا نشود، چون آمریکا و اسرائیل لبنان را محاصره اقتصادی کرده اند و اجازه واردات سوخت و نفت را به این کشور نمی‌دهند.

وی افزود: این در حالی است که ایران نیز یک ماه قبل سوخت به لبنان فرستاد، اما مقامات لبنانی اجازه ورود کشتی‌های سوخت ایران را ندادند آن هم به دلیل دخالت‌های سفیر آمریکا در لبنان که اعلام کرده بود در صورتی که کشتی حامل سوخت ارسالی توسط ایران را بپذیرد همه مقامات لبنانی را تحریم خواهد کرد و حتی سکو‌های نفتی پذیرنده نفت ایران نیز در لیست تحریم‌های آمریکا قرار خواهدگرفت.

آبشناس با اشاره به اینکه با شرایط فوق توافق امضا شده میان لبنان و عراق و مبادله کالا به کالا نیز بعید است که به نتیجه برسد گفت: به دلیل فشار‌های آمریکا اجازه حواله پولی به لبنان داده نمی‌شود.

این کارشناس مسائل بین الملل تصریح کرد: مشکل لبنان سوخت خام نیست و الان این کشور بنزین و گازوئیل نیاز دارد و امکانات پالایشگاهی عراق نیز به حدی نیست که پاسخگوی نیاز لبنان باشد و خود عراقی‌ها نیز در زمینه پالایش سوخت مشکل دارند.

وی افزود: هدف آمریکا ایجاد فقر و قحطی در لبنان است و از این رو تهاتر لبنان با سایر کشور‌ها را هم با مشکل مواجه خواهد کرد و به هیچ کشوری اجازه نمی‌دهد با سوخت به لبنان برسد این در حالی است که کشور‌های عرب حوزه خلیج فارس در حال ارسال سوخت به لبنان بودند، اما آمریکا، غرب و اسرائیل جلوی این روند را گرفتند.

آبشناس با بیان اینکه امریکا به دنبال تشکیل دولتی مطیع در لبنان است گفت: آمریکا می‌خواهد دولتی در لبنان روی کار بیاید که علاوه بر اینکه مطیع غرب و اسرائیل باشد خلع سلاح و حذف سیاسی حزب الله لبنان را نیز در برنامه داشته باشد وعادی سازی روابط با اسرائیل را نیز سرلوحه کار خود قرار دهد تنها در این صورت است که آمریکایی‌ها شرایط سخت ایجاد شده برای اقتصاد لبنان را مرتفع خواهند کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار