به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، رویداد کار، مهارت و نوآوری دانشجویان دختر دانشگاههای استان فارس (کمند)، با معرفی نفرات برتر و برپایی نمایشگاه محصولات دختران دانشجو به کار خود پایان داد.
در این آیین، دکتر ابتکاربا بیان اینکه امیدواریم همه دانشگاههای کشور بتوانند این رویداد را اجرا کنند، اظهار داشت: جای بسی خوشحالی است که توانستیم از اواخر سال ۹۷ کار مشترکی را در قالب رویداد کمند برای تقویت مهارتهای کارآفرینی و کسبوکار دختران دانشجو انجام دهیم.
وی افزود: خوشبختانه تاکنون دو دوره از اجرای طرح کمند با همکاری بسیار ارزشمند دانشگاهها انجام شده و در دوره دوم ۱۶ استان این رویداد را اجرا کردند
دکتر ابتکار بیان کرد: برگزاری این رویداد یکی از بهترین همکاریهای ما با وزارت علوم بوده است که جا دارد از تمامی مسئولین این وزارتخانه تشکر و قدردانی ویژهای داشته باشم.
وی افزود: درحقیقت ما یک الگوسازی انجام دادیم. الگویی که قابلیت تکرار در همه دانشگاهها را دارد و حتی برای پسران دانشجو نیز قابل اجرا است.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوردر ادامه گفت: اختتامیه رویداد کمند باید آغاز حرکتی برای تقویت مهارتهای کسب و کار دانشجویان دختر باشد تا دختران دانشجوی ما بتوانند در ترم آخر تحصیلی با فضای کسب و کار و اشتغال آشنا شوند.
وی با اعتقاد به اینکه یکی از مهمترین ابعاد کار کمند، به نتیجهرساندن ایدههای خلاقانه دانشجویان است، گفت: سایر دانشگاهها نیز میبایست این تجربه و الگو را از دانشگاههایی که این طرح را انجام دادند، بگیرند. البته ما اتفاقات رخ داده در این رویداد را مستندسازی میکنیم و در اختیار دیگردانشگاهها قرار میدهیم.
دکتر ابتکار افزود: دانشگاههایی که این طرح را اجرا کردند باید این رویداد را آغاز کار خود تلقی کنند و دانشگاه شیراز هم بایستی نهالی که امروز کاشته شده را تبدیل به باغی پرثمر کند. درواقع این کار نباید محدود به یک رویداد شود بلکه باید استمرار داشته باشد.
وی تأکید کرد: دولت آینده نیز میبایست شرایطی را برای ادامه یافتن این کار ارزشمند و حمایت از دختران دانشجو برای ورود به کسب و کار فراهم کند. امیدوارم این افقگشایی که در دولت دوازدهم اتفاق افتاده است، ادامه پیدا کند و این افق کماکان برای جوانان و دانشجویان باز بماند و منشأ امید، تحرک، تلاش و خلاقیت برای نسل آینده باشد.