آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۶۷۹۹

تأکید ظریف بر توجه به موضوع آوارگان در تحولات افغانستان در شرایط همه گیری کرونا

وزیر امور خارجه در دیدار فرستاده ویژه چین موضوع بی جا شدگان در تحولات اخیر افغانستان و هجوم آن‌ها به سوی کشور‌های همسایه را یکی از ضروری‌ترین موضوعاتی خواند که با توجه به شرایط همه گیری کرونا نیازمند توجه جدی است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «ویوه شیائو یونگ» فرستاده ویژه وزارت امور خارجه چین در امور افغانستان که به تهران سفر کرده، امروز (دوشنبه) با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان دیدار کرد.

در این دیدار آخرین تحولات و دیدگاه دو کشور همسایه افغانستان مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

ظریف در ابتدای این دیدار با تبریک پنجاهمین سالروز آغاز روابط دیپلماتیک دو کشور مراتب تشکر و قدردانی خود و دولت جمهوری اسلامی ایران در زمینه تامین واکسن از سوی دولت چین را به طرف چینی اعلام کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با تشریح دیدگاه جمهوری اسلامی ایران در خصوص تحولات اخیر در افغانستان، حمایت کشورمان از شورای هماهنگی انتقال صلح آمیز قدرت در افغانستان را با هدف جلوگیری از هرگونه تشدید خشونت و وقوع جنگ در شرایط جاری افغانستان مورد تاکید قرار داد.

ظریف موضوع بی جا شدگان در تحولات اخیر افغانستان و هجوم آن‌ها به سوی کشور‌های همسایه را یکی از مهمترین و ضروری‌ترین موضوعات برگرفته از تحولات افغانستان خواند که خصوصا با توجه به شرایط دشوار همه گیری کرونا نیازمند توجه جدی است؛ و یوه شیائو یونگ فرستاده ویژه وزارت امور خارجه چین در امور افغانستان نیز در این دیدار با تبریک پنجاهمین سالروز آغاز روابط سیاسی دو کشور همکاری‌های راهبردی دو کشور در حوزه‌های مختلف را با اهمیت توصیف کرد و دیدگاه کشورش در خصوص تحولات افغانستان را تشریح و ضرورت همکاری کشور‌های منطقه خصوصا همسایگان افغانستان را مورد تاکید قرار داد.

به گزارش فارس، ظریف شب گذشته نیز از تشکیل شورای هماهنگی توسط رهبران افغانستان استقبال کرد.

وزیر امور خارجه قبل از آن نیز با بیان اینکه ابتکار برادران در شورای هماهنگی و دیگر رهبران افغانستان می‌تواند زمینه‌ساز گفتگو و انتقال مسالمت‌آمیز به صلح پایدار باشد، اعلام کرد ایران به کوشش خود برای مصالحه در افغانستان ادامه می‌دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار