گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین فریدافشار؛ مسئله ی بسیار مهمی که مطرح است این است که در چند سال گذشته و در لیبرال ترین دولت تاریخ جمهوری اسلامی مقوله فرهنگ و اولویت آن بشدت افت کرد و دانشجویان دغدغه مند نیز از رادار مدیریتی دانشگاه ها کنار زده شدند. حال سوالی مطرح است که دانشجویان تا چه زمانی باید چوب بی کفایتی برخی مسئولین را بخورند؟ مسئولان در نظر داشته باشند که روز حساب باید در برابر خدای متعال پاسخگو باشند، در برابر مردم پاسخگو باشند. آیا می توانند بگویند کدام یک از منویات رهبری را در طول دوره مدیریت خود چه از نظر علمی و چه از نظر اخلاقی و معرفتی در دانشگاه ها اجرایی کرده اند؟! باعث تاسف است که دانشگاه ها، بسیاری از جوانان بکر را تحویل می گیرند و پس از چندسال افرادی با افکار منحرف و غیرمذهبی را تحویل جامعه می دهند. آیا واقعا برخی مسئولین کشوری، شهری و دانشگاهی تا به حال از خود پرسیده اند که کجای کارشان ایراد دارد؟!
و امروز هم برگزاری کلاس های آرایش و میکاپ عروس را در دانشگاه به ظاهر علمی!! تهران و با حضور گسترده اقایان می بینیم! در شرایطی که مقام معظم رهبری شب ها از درد مسئله فرهنگ خوابشان نمی برد، برای برخی مسئولین دانشگاهی فرهنگ اهمیت چندانی ندارد و گاها مبارزه با فرهنگ اسلامی_ایرانی در دستور کار روسای دانشگاه ها دیده میشود. همچنین اساتید فرهنگی به این موضوع اشاره میکنند که «گزارش هایی از وضعیت دانشگاه ها به ما می رسد و ما هم از این وضعیت نگران هستیم. به خصوص از وضعیت حجاب در دانشگاه ها، گزارش های خوبی به ما نمی رسد و شماهایی که در جایگاه تشکلهای انقلابی هستید باید نگران باشید و روی این مسئله دغدغه داشته باشید.»
همچنین با توجه به سخنان نمایندگان رهبر معظم انقلاب، بر جوانان مومن و انقلابی است که به این مسائل بپردازند، اما متاسفانه برخی مسئولین{علی الخصوص در شهرهای بزرگ} نه تنها خود، در این جهت گامی بر نمی دارند، بلکه در مواردی دست و پای تشکل های انقلابی را در دانشگاه ها می بندند. لذا باید بدانند محدودکردن تشکل های انقلابی محلی از اعراب ندارد و مغایر با بیانات مقام معظم رهبری است. حال سوال این است که برخی از مسئولین به چه قیمتی حاضرند آخرت شان را بفروشند؟!
همچنین باید توجه کرد که مدیریت فرهنگی در میان بسیاری از مسئولانی که ادعای انقلابی گری و کار آمدی می کنند وجود ندارد؛ عدم وجود برنامه راهبردیِ فرهنگی، کاهش ارتباط گیری با کف دانشگاه، افزایش روابط نادرست دختر_پسری،ا فزایش مهمانی های شبانه و اردوهای مختلط، افزایش سرسام اور مصرف دخانیات و نبود برنامه ای جامع در هدایت و تشویق جوانان به ازدواج سندی بر این مدعاست. این ها چند نمونه کوچک از اهمال ها و سستی هایی است که صورت گرفته و علت آن چیزی جز خستگی، بی خیالی،بی دغدغگی و سوءمدیریت مسئولین مربوطه نیست. لذا مسئولان باید به جای بستن دهان دانشجویان انقلابی و دلسوزِ منتقد به وظایف خود رسیدگی کنند و اگر توانایی چنین کاری را ندارند مسندهای قدرت را رها کنند تا بیش از این خود را مدیون جامعه مسلمین نکرده باشند. همچنین مورد تاکید است که روی سخن ما با برخی مسئولین که خالصانه زحمت می کشند نیست، اما برخی از مسلمان نمایانِ تشنه قدرت با تکیه زدن بر مناصب دانشگاه، شرافت قشر حزب اللهی و دین مبین اسلام را لکه دار می کنند. چنین افرادی باید بدانند اگر به تضییع بیت المال مسلمین ادامه دهند دانشجویان مومن انقلابی ساکت نخواهند نشست.
حسین فریدافشار - دبیرکل جامعه اسلامی علوم پزشکی کاشان
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.