کد خبر:۹۵۸۸۷۲
در شورای گسترش دانشگاه‌ها؛

اساسنامه مراکز رشد واحد‌های فناوری در علوم پزشکی بازبینی شد

مجوز استقرار شتاب‌دهنده‌ها در مراکز رشد فناوری با بازبینی اساسنامه مراکز رشد واحد‌های فناوری در علوم پزشکی توسط شورای گسترش صادر شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیشنهادات مرکز توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در راستای ضرورت همکاری بین شتاب‌دهنده‌ها و مراکز رشد فناوری منجر به بازبینی اساسنامه مراکز رشد واحد‌های فناوری در علوم پزشکی شد.

طبق این بازبینی بررسی و تصویب صلاحیت شتاب‌دهنده‌ها جهت استقرار در مرکز رشد فناوری به ماده ۹ اساسنامه که به وظایف و اختیارات شواری مرکز رشد اختصاص دارد، افزوده شد.

پیرو بازبینی انجام شده «دوره شتاب‌دهی» به بخش تعاریف این اساسنامه افزوده شده که بر اساس آن «دوره شتاب‌دهی به دوره‌ای گفته می‌شود که فرآیند شتابدهی در آن ۶ تا ۹ ماه به طول می‌انجامد که شامل دو مرحله پیش‌شتاب‌دهی و شتاب‌دهی است و طی آن شتاب‌دهنده فرصتی برای استارتاپ‌ها فراهم می‌کند تا بتوانند در محیطی پویا، خلاق و یادگیرنده کسب و کار خود را به بلوغ رسانده و برای جذب سرمایه‌گذار یا ورود به مرکز رشد آمادگی کسب کنند.»

در اساسنامه جدید مراکز رشد می‌توانند دوره رشد مقدماتی را در قالب فرآیند شتاب‌دهی به شتاب‌دهنده‌های دارای مجوز مستقر در مرکز رشد واگذار کنند.

همینطور نظارت بر عملکرد شتاب‌دهنده‌ها و واحد‌های فناور مستقر در مرکز رشد برای حصول اطمینان از انطباق فعالیت‌ها با اهداف پیش‌بینی شده و برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت و بلندمدت برای فعالیت شتاب‌دهنده‌های تخصصی در حوزه‌های مورد نیاز و عقد قرارداد فی‌مابین به نمایندگی از مرکز رشد با در نظر گرفتن سهم، منافع، رویالتی دانشگاه (با نظر شورای مرکز رشد) به وظایف رئیس مرکز رشد افزوده شد.

بررسی و تصویب صلاحیت شتاب‌دهنده‌ها جهت استقرار در مرکز رشد فناوری به ماده ۹ اساسنامه که به وظایف و اختیارات شواری مرکز رشد اختصاص دارد، افزوده شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار