کد خبر:۹۵۸۹۹۸
رئیس دانشکده پزشکی ساوه:

ساوه زیرساخت بحرانی برای مقابله با کرونا ندارد / لزوم استقرار هرچه سریع‌تر بیمارستان صحرایی

رئیس دانشکده پزشکی ساوه گفت: چادر صحرایی اورژانس سرپایی در محوطه بیمارستان شهید مدرس ساوه برپا شده و باید به سمت استقرار بیمارستان صحرایی در این شهرستان برویم.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی مصری، رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه از نبود زیرساخت‌های کافی برای پوشش بیماران کرونایی در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: زیرساخت‌های حوزه سلامت در پیک‌های قبلی جوابگوی نیاز مراجعان بود، اما تعداد مبتلایان در پیک جدید با زیرساخت‌ها و امکانات حوزه درمان ساوه همخوانی ندارد.

مصری گفت: حجم بالای مراجعین مبتلا به بیماری کووید ۱۹ موجب شده است که هزینه‌های درمان و مدت زمان درگیری افراد نیز افزایش یابد که این عامل منجر به اشغال تخت‌های بستری شده و با زیرساخت‌های درمانی همخوانی ندارد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه با بیان اینکه ساختار فیزیکی پشتیبانی مانند سوله‌های بحران برای مقابله با کرونا در این شهرستان وجود ندارد، گفت: هم اکنون تخت‌های بستری بیمارستانی برای پذیرش بیماران کرونایی اشباغ شده و چادر صحرایی اروژانس سرپایی در محوطه بیمارستان شهید مدرس ساوه برپا شده است و باید به سمت استقرار بیمارستان صحرایی برویم.

وی تصریح کرد: البته مشکلات زیرساختی برای استقرار بیمارستان صحرایی در ساوه وجود دارد که امیدواریم با برطرف شدن این مشکلات، ظرفیت پایداری برای پیرش بیماران کرونایی در مواقع بحران ایجاد شود.

مصری خاطرنشان کرد: در حال حاضر قریب به ۲۷۰ نفر در مراکز درمانی ساوه با ابتلا به کرونا بستری هستند که رکورد بی سابقه‌ای محسوب می‌شود و با ادامه این وضعیت، امیدی به کاهش تعداد بیماران کرونایی در ساوه در روز‌های آینده نداریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار