آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۲۳۴۸
در درخواستی از کنگره فدرال؛

بایدن خواستار بودجه ۶ میلیارد دلاری برای اسکان مجدد افغان‌ها شد

رئیس جمهور ایالات متحده از کنگره این کشور خواست تا بودجه‌ای بالغ بر ۶.۴ میلیارد دلار برای کمک به اسکان مجدد افغان‌های در معرض خطر اختصاص دهد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از آناتولی، «شالاندا یانگ» سرپرست موقت دفتر مدیریت و بودجه آمریکا روز سه شنبه از درخواست «جو بایدن» از کنگره برای اختصاص یک بودجه جداگانه به تلاش‌ها برای اسکان مجدد شهروندان افغانستانی در معرض خطر، خبر داد.

در پُستی که یانگ در ارتباط با این درخواست بایدن منتشر کرد، آمده است که رئیس جمهوری ایالات متحده از کنگره خواسته است تا برای کمک به استقرار مجدد شهروندان افغانیِ در معرض خطر پس از خروج نیرو‌های آمریکا از کشور جنگ زده افغانستان، بودجه‌ای بالغ بر ۶.۴ میلیارد دلار اختصاص دهد.

طبق این درخواست، تأمین این وجه از سوی کنگره، «موفقیت در این مأموریت تاریخی و چندبُعدی را ممکن می‌سازد».

یانگ در پُست خود می‌نویسد: «مأموریت (خروج اتباع افغان از کشورشان) به سرتاسر جهان گسترش یافته که با انتقال پناهندگان از افغانستان به یک کشور ثالث و ترانزیت از طریق پرواز‌های هوایی یا چارتری ارتش آغاز می‌شود. در مکان‌های ترانزیت پناهجویان در پایگاه‌های آمریکا اسکان داده شده و برای کسب مجوز ورود به خاک ایالات متحده باید غربالگری‌های جسمانی را انجام دهند».

به گفته این مقام کنگره، پناهجویان علاوه بر کسب امنیت، کمک‌های مربوط به بیماری کووید -۱۹ و همچنین سایر اقدام‌های پیشگیرانه را دریافت خواهد کرد و با کمک شرکا این اتباع در سازمان‌های غیردولتی و تحت حمایت در ایالات متحده اسکان مجدد داده می‌شوند.

گفتنی است که قسمت اعظمی از این بودجه به وزارت خارجه و دفاع ایالات متحده جهت نظارت بر فرآیند‌های تسهیل کننده و فراهم کننده ملزومات انتقال (اتباع افغان به آمریکا) اختصاص می‌یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار