آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۳۷۴۹

تیراندازی‌ مرگبار در ۳ شهر آمریکا

چند منطقه آمریکا طی ساعات اخیر شاهد تیراندازی‌هایی مرگبار بودند این در حالی است که برخی خبرها از احتمال حصارکشی دوباره ساختمان کنگره حکایت دارد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، دستکم ۳۳ نفر در تعطیلات آخر هفته شهر فیلادلفیای آمریکا، هدف تیراندازی قرار گرفتند.

به گزارش «ای بی سی»، از شامگاه جمعه تاکنون، دستکم ۳ نفر بر اثر تیراندازی کشته و ۳۳ نفر دیگر زخمی شدند.

در آخرین تیراندازی، ۳ نوجوان هدف گلوله قرار گرفته و زخمی شدند.

محققان در حال تحقیق درباره دلیل این تیراندازی هستند.

تیراندازی در پنسیلوانیا

بر اثر تیراندازی در منطقه «وِرسایلس» در ایالت پنسیلوانیا، ۲ نوجوان هدف گلوله قرار گرفتند که یکی از آن‌ها کشته شد؛ هر ۲ قربانی ۱۵ سال داشتند.

پلیس اعلام کرد که فرد مظنون یک نوجوان بین ۱۵ تا ۱۷ ساله است.

تیراندازی در فلوریدا

پلیس شهر «جکسونویل» در ایالت فلوریدا در حال تحقیق در رابطه با ۳ تیراندازی جداگانه در این شهر است.

این ۳ تیراندازی در ساعات اولیه صبح یکشنبه (به وقت محلی) روی داده‌اند.

در اولین تیراندازی یک نوجوان ۱۴ ساله در محل سکونتش هدف گلوله قرار گرفت.

در ۲ تیراندازی دیگر، ۲ نفر زخمی شدند که به بیمارستان منتقل شدند.

نصب دوباره حصارهای امنیتی در اطراف کپیتال هیل

انتظار می‌رود مقام‌های امنیتی کنگره بار دیگر حصارهایی را در اطراف کنگره نصب کرده و اجازه استفاده از نیرو را پیش از تجمع برنامه ریزی شده طرفداران دونالد ترامپ در هفته آینده، بدهند.

به گفته منابع آگاه، مقام‌های امنیتی تا کنون هیچ برنامه‌ای برای درخواست گارد ملی ارائه نکرده‌اند.

بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته توسط گروه‌های طرفدار ترامپ، قرار است این تجمع در روز ۱۸ سپتامبر (۲۷ شهریور) برگزار شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار