
کد خبر:۹۷۷۶۱۳
برگزاری تظاهرات ضد ترکیه در تل رفعت در شمال سوریه
مردم تل رفعت در حومه حلب سوریه در مخالفت با حضور نظامیان ترکیه و شبه نظامیان وابسته به آنکارا و نیز محکومیت جنایات آنها در این منطقه، تجمع اعتراض آمیز برگزار کردند.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، مردم تل رفعت در حومه حلب در مخالفت با حضور نظامیان ترکیه و شبه نظامیان وابسته به آنکارا و نیز محکومیت جنایات آنها در این منطقه، تجمع اعتراض آمیز برگزار کردند.
بر اساس گزارش سانا، شرکت کنندگان در این تظاهرات حمایت مطلق خود را از وحدت و یکپارچگی سوریه اعلام و تاکید کردند که قاطعانه در مقابل هرگونه تلاش برای آسیب رساندن به حاکمیت سوریه ایستاده اند.
منابع سوری اعلام کردند که ساکنان تل رفعت همچنین حضور نظامیان ترکیه و شبه نظامیان وابسته به آنها در خاک سوریه را محکوم کردند و خواستار خروج آنها از سوریه شدند.
شرکت کنندگان در این تظاهرات ضمن تاکید بر حمایت از منازل و روستاهای خود اعلام کردند که آماده جانفشانی برای حفظ مناطق محل سکونت خود در برابر هرگونه حمله احتمالی ترکیه هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.