به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد ترکمانه مدیدعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام عصر امروز چهارشنبه سوم آذر ماه سال جاری در حاشیه بازدید خبرنگاران و اصحاب رسانه از طرحهای اقتصاد مقاومتی استان مازندران با اشاره به اینکه در سالهای اخیر روستائیان بخاطر مسائل اقتصادی اقدام به مهاجرت به حاشیه شهرها کردند، اظهار کرد: حمایت از افراد کارآفرین و اعطای تسهیلات مناسب به آنها موجب مهاجرت معکوس و رونق کسب و کار در روستاهای کشور خواهد شد.
وی تصریح کرد: متاسفانه معضل حاشیهنشینی به عنوان یک آسیب اجتماعی باری بر دوش کشور شده است و باید با اقداماتی، چون توسعه اشتغالزایی از پیشرفت آن جلوگیری کنیم.
مدیرعامل بنیاد برکت خاطرنشان کرد: ایجاد شغل و جلوگیری از مهاجرت مردم از روستاها به شهرهای کشور از اولویتهای بنیاد محسوب میشود و در حال حاضر در روستاهای استان مازندران اقدامات و برنامههای خوبی در راستای ایجاد اشتغال و توسعه کارآفرینی انجام شده است و خوشبختانه به همین دلیل با مهاجرت معکوس در این استان مواجه هستیم.
ترکمانه یادآور شد: بسیاری از مشاغل با کمترین هزینه و تسهیلات راهاندازی شده و همین شغلها امروزه به درآمدزایی خوبی رسیدهاند و توسعه و تسهیل در امور کارآفرینی جزو اهداف و اولویتهای بنیاد برکت است.
وی اضافه کرد: در راستای جلوگیری از مهاجرت به شهرها، در روستاهای استان مازندران تا کنون بیش از ۴۰۰ گلخانه ایجاد شده است و موقعیتهای شغلی مستقیم و غیر مستقیم خوبی برای افراد مختلف به وجود آمده است.
مدیر عامل بنیاد برکت همچنین خاطرنشان کرد:امروزه یکی از وظایف تسهیل گران شناسایی هر منطقه و کمک به راهاندازی مشاغل مورد نیاز آن توسط افراد کارآفرین است.
وی با بیان اینکه ۱۵۷ هزار شغل در کشور راهاندازی شده است، گفت: تا پایان سال آینده این رقم به ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار شغل خواهد رسید.
ترکمانه در خصوص راهاندازی شبکه مجریان تسهیلگران در بنیاد برکت خاطرنشان کرد: این مجریان در کنار کسانی که میخواهند اقدام به راهاندازی کار کنند قرار خواهند گرفت و تا پایان استقرار این کار در کنار آنها خواهند بود.
وی همچنین گفت: در حال حاضر بنیاد برکت در ۱۲ هزار روستای کشور حضور دارد و این تنها ۱۰ درصد کل روستاهای کشور را شامل میشود و برنامه ما آن است که تعداد این روستاها را به ۲۰ هزار روستا برساند و حضور در راستای اشتغال و کارآفرینی در شهرها هم در حال حاضر شامل ۵۰۰ شهر مختلف کشور میشود.
مدیر عامل بنیاد برکت اضافه کرد: تمرکز و اولویت بنیاد سرمایهگذاری در بخشهایی است که مورد نیاز کشور است و از ابتدای سال تا کنون ۶۰ هزار طرح با پرداخت سه هزار میلیارد تومان راهاندازی شده است و این طرحها تا پایان سال به ۱۰۰ هزار طرح میرسد.
ترکمانه یادآور شد: هم اکنون ۸۰۰ هزار مجری و تسهیلگر با بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام همکاری دارند و از طرف بنیاد برکت آموزشهای مورد نیاز را دریافت میکنند.