کد خبر:۹۷۹۶۱۶
عضو ارشد حماس:

اشغالگران نمی‌توانند ماهیت «مسجدالاقصی» را تغییر دهند

عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی حماس با اشاره به اقدامات خصمانه صهیونیست‌ها علیه مسجدالاقصی، گفت: اشغالگران نمی‌توانند ماهیت اصلی مسجدالاقصی را تغییر دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شهاب، «اسماعیل رضوان» عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی حماس سخنانی را در خصوص اقدامات خصمانه صهیونیست‌ها علیه مسجدالاقصی مطرح کرد.

بر اساس این گزارش، این عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی حماس امروز جمعه در سخنانی در این زمینه تصریح کرد: اشغالگران نمی‌توانند ماهیت اصلی مسجدالاقصی را تغییر دهند. آن‌ها قادر نیستند شرایط جدیدی را به مسجدالاقصی تحمیل کنند.

گفتنی است، هزاران شهروند فلسطینی امروز جمعه با حضور در مسجدالاقصی اقدام به اقامه نماز جمعه در این مسجد کردند. این اتفاق در حالی رخ داد که صهیونیست‌ها از صبح امروز جمعه تدابیر امنیتی شدیدی را در اطراف مسجدالاقصی به اجرا در آورده بودند.

علیرغم وجود تدابیر امنیتی شدید، فلسطینیان در مسجدالاقصی حضور یافتند و صهیونیست‌ها از مقابله با آن‌ها عاجز ماندند. در همین ارتباط، سازمان اوقاف اسلامی قدس نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که ۴۰ هزار نفر در نماز جمعه امروز در مسجدالاقصی حضور یافتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار