به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه پیام نور، جهان بخش، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه پیام نور در نشست مشترک مدیران حوزه معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی، بسیج اساتید و مسئولان پایگاههای حوزه مقاومت بسیج شهید شهریاری کارکنان دانشگاه که امروز در سازمان مرکزی برگزار شد، افزود: فعالیتهای اجتماعی از جمله فعالیتهایی است که به نقش آفرینی همه بازوان فرهنگی کشور نیاز دارد و برای تحقق این امر، نباید قائل به مرزبندیهای سازمانی بود چرا که نظام مقدس جمهوری اسلامی بنا به معیارهای بنیانگذار آن، بسیجی وار شکل گرفت و در واقع ازآنجا که همه ما با روحیه بسییجی عجین شده ایم، همه بسیجی هستیم حتی اگر خلافش ثابت شود و باید در این مسیر صادقانه، خالصانه و با اتحاد گام برداریم.
وی با تاکید بر لزوم توجه به سرمایههای اجتماعی کشور و هدایت گری جامعه افزود: رسالت پیامبر مکرم اسلام (ص)، بعد از معراج زمانی تکمیل میشود که برای هدایتگری و روشنگری به جامعه برگردد و از همین منظر دین مبین اسلام نسبت به دیگر ادیان گذشته متفاوت بوده و کاملتر است.
جهان بخش هدایتگری و روشنگری را جزو لاینفک اقدامات فرهنگی دانست و با اشاره به ۴ رکن الگوی مدیریتی امام خمینی (ره) اظهار داشت: ایمان به هدف، ایمان به سبیل یا روش، ایمان به جامعه وایمان به خدا از مهمترین ارکان مدیریت حضرت امام خمینی (ره) بودند که نقش بسیار موثری در تحقق رسالت اجتماعی و روشنگری مردم داشتند.
وی همچنین به سخنان مقام معظم رهبری در زمینه روشنایی فرهنگی و علمی اشاره کرد و افزود: طبق بیانات مقام معظم رهبری، پیوند بین علم و فرهنگ علمی نافع و بسیار ارزشمند است و ما باید آن را سرلوحه برنامههای فرهنگی قرار دهیم.
معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، بسیج اساتید و کارکنان و همچنین مدیران فرهنگی را بازوان توانمندی دانست که باید دست به دست هم داده و با احیای فعالیتهای اجتماعی، در روشنگری و هدایت فرهنگی مثمر ثمر باشند.
وی با تاکید بر لزوم جایگزینی واژه ترویج فرهنگی و هدایتگری فرهنگی به جای فرهنگسازی اظهار داشت: فعالان فرهنگی وظیفه ترویج و هدایتگری فرهنگی را که در ذات دین مبین اسلام نیز بر آن تاکید شده، برعهده دارند و از این رو باید برایای منظور و تامین زیرساختهای فرهنگی تلاش کنند.
جهان بخش در پایان رسیدن به خودباروی را لازم و ضروری دانست و اظهار داشت: برای رسیدن به خود باوری باید نه تاسف بخوریم و نه خوشبخت باشیم بلکه با تمام قوا و با اتکال به خداوند متعال، برای تحقق اهداف فرهنگی و دستیابی به جایگاه پاسخگویی اجتماعی تلاش کنیم.