آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۸۶۸۰

مسکنی: اتاق وضعیت (EOC) برای رصد آنلاین تعاونی‌ها تشکیل می‌شود

چهارمین دیدار‌های مردمی معاون امور تعاون با مدیران و کارشناسان امور تعاون اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان تهران با هدف پیگیری مصوبات نشست‌های گذشته برگزار شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «مهدی مسکنی»، در چهارمین دیدار با مدیران و کارشناسان امور تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران بیان کرد: تا کنون حدود ۳۰ تعاونی مشکل دار بررسی شده اند.

معاون امور تعاون با اشاره به اقدامات جدید این معاونت برای تسریع فرآیند‌ها، هم افزایی، هماهنگی میان بخشی و جلوگیری از هدر رفت وقت سیستم، گفت: اتاق وضعیت (EOC) در معاونت تعاون برای رصد لحظه‌ای و آنلاین تعاونی‌ها تشکیل می‌شود.

وی تصریح کرد: عملکرد تعاونی‌ها و ادارات کل استانی پایش و نظارت می‌شوند و در صورت ترک فعل از سوی هر طرف، اقدام فوری و جدی انجام می‌گیرد.

مسکنی تاکید کرد: با برگزاری نشست‌ها در مسجد و گفتگوی بی واسطه و رودررو با مردم، از نزدیک با دغدغه‌ها و مشکلات مردم روبرو شده و با بررسی مسائل مطرح شده در نشست ها، نسبت به سیاست گذاری و تنظیم دستور العمل‌ها با دقت بیشتری اقدام می‌شود.

معاون امور تعاون خاطر نشان کرد: با هدف افزایش سطح آموزشی تعاونگران، سرفصل‌های آموزشی لازم برای تعاونگران تهیه و در استان تهران به صورت پایلوت اجرا می‌شود.

وی با اشاره به کمبود ساختاری بخش دولتی تعاون خبر داد: در خواست اضافه شدن دفتر مسکن، حقوقی و حسابرسی به ساختار معاونت امور تعاون به سازمان امور استخدامی کشور، ارسال می‌شود.

سرپرست تعاون کار و رفاه اجتماعی استان تهران نیز در این نشست بیان کرد: آقای مسکنی، جهادی وار مسائل تعاونی‌های مشکل دار را رصد و پیگیری می‌کنند.

وی افزود: تعاونگران عزیز در این مدت کوتاه، تغییرات محسوس را لمس کرده اند.

تهمینه دانیالی با بیان اینکه در این نشست، تمامی مصوبات به تفکیک تعاونی، تاریخ اجرا و میزان پیشرفت بررسی شد، تصریح کرد: مدارک و مستندات اجرای مصوبات، در اختیار معاونت امور تعاون قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار