کد خبر:۹۸۹۷۱۳
در شبکه افق:

دلایل آلودگی هوای شهر تهران اعلام شد

معاون فنی و پژوهشی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، فرسودگی 119 هزار خودروی فرسوده را از دلایل مهم آلودگی هوای تهران اعلام کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی؛ فرشید باباخانی معاون فنی و پژوهشی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در گفتگو با برنامه «فرامتن» شبکه افق گفت: این شرکت از دیر باز وظایفی نظیر سنجش، رصد، میزان آلودگی و برنامه ریزی مناسب برای شهرداری تهران، تسهیل و اعلام راهکار‌های مناسب کاهش آلودگی هوای تهران را بر عهده داشته است که براساس آن راهکار‌های لازم اعلام می‌شود.

وی درباره پیشنهادات این معاونت برای بهبود کاهش و کنترل کیفیت هوای تهران افزود: در این امر صنایع ثابت و منابع متحرک نقش اساسی ایفا می‌کنند که به آلاینده‌های گازی و ذرات معلق تقسیم می‌شوند؛ به این معنا که منابع متحرک ۶۰/۸ دهم درصد و آلایندگی گازی ۹۲/۹ دهم درصد در آلایندگی‌ها و آلودگی هوای تهران نقش دارند.

باباخانی با بیان اینکه در فصل‌های بهار و تابستان به دلیل وزش باد و شرایط جوی، هوای مطلوب و آلایندگی کمتری در شهر تخران وجود دارد، اضافه کرد: بخش منابع متحرک شامل خودرو‌های بنزینی و گازوئیلی است که در نیمه اول سال در آلاینده‌های گازی نقش مهمی دارند و در نیمه دوم نیز خودرو‌ها و منابع متحرکی مانند: تاکسی ها، موتورها، اتوبوس‌ها، مینی بوس‌ها و وانت بار‌ها هستند که در آلودگی هوای تهران نقش ایفا می‌کنند.

معاون فنی و پژوهشی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران تصریح کرد: متأسفانه درباره آلایندگی و معاینه فنی موتورسیکلت‌ها اقدامی صورت نگرفته است و معاینات فنی و آلایندگی خودرو‌ها بجز موتورسیکلت‌ها توسط دوربین‌ها در حال ثبت و ضبط است و خودرو‌های آلاینده شامل جریمه می‌شوند؛ نظارت ما باعث شده است که آلایندگی خودرو‌ها را بتوانیم کنترل کنیم.

وی ادامه داد: در مقابل نیز خودرو‌های فرسوده‌ای داریم که باید گفت ۳۳ درصد خودرو‌های ترددی در شهر تهران فرسوده هستند و کمترین خودرو‌های فرسوده شخصی ۳ درصد است که حدود 119 هزار دستگاه می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار