آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۷۷۰۰

موفقیت یا شکست مذاکرات وین؛ منوط به تصمیمات سیاسی

قریب به اتفاق هیات‌ها اذعان دارند که مذاکرات به مرحله نهایی رسیده و توافق نهایی در دسترس است. گفتگو‌ها اینک در شرایطی قرار دارد که موفقیت یا شکست آن صرفا به تصمیمات سیاسی طرف‌های غربی بستگی دارد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، نفتالی بنت که این روز‌ها سخت نگران نزدیک شدن مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ به توافق نهایی است، روز گذشته گفته بود احتمالا مذاکرات وین به زودی به حصول توافق منجر خواهد شد، اما این توافق، ضعیف‌تر از توافق سال ۲۰۱۵ خواهد بود.

ساعاتی بعد از ادعا‌های بنت، میخائیل اولیانوف رئیس هیات مذاکره کننده روسیه در روند مذاکرات وین در توئیتی تصریح کرد: برخی افراد پیش از حصول توافق نهایی، ادعا می‌کنند که این توافق ضعیف‌تر از توافق ۲۰۱۵ خواهد بود. این حقیقت ندارد.

اولیانوف تاکید کرد: چنین تحلیلی درست نیست. توافق هسته‌ای جدید مثل همان توافق اصلی خواهد بود و قطعا ضعیف از توافق سال ۲۰۱۵ نیست.

قریب به اتفاق هیات‌ها اذعان دارند که مذاکرات به مرحله نهایی رسیده و توافق نهایی در دسترس است. گفتگو‌ها اینک در شرایطی قرار دارد که موفقیت یا شکست آن صرفا به تصمیمات سیاسی طرف‌های غربی بستگی دارد. اگر طرف‌های غربی تصمیمات لازمی را که به آن آگاه هستند، اتخاذ نمایند، می‌توان چند موضوع باقی‌مانده را حل کرده و ظرف چند روز به توافق نهایی دست یافت.

هیأت ایرانی بر اساس اصول و دستورالعمل‌ها پیشنهادات و خواسته‌های روشن خود در موضوعات باقی‌مانده را روی میز قرار داده است و اکنون توپ کاملا در زمین طرف‌های غربی است.

علی باقری مذاکره کننده ارشد ایران هفته پیش با انتشار پیامی در توئیتر نوشت: بعد از هفته‌ها مذاکرات فشرده، بیش از هر زمان به توافق نزدیک شده‌ایم، اما تا وقتی درباره همه‌چیز توافق نشده باشد، درباره هیچ چیز توافق نشده است.

وی با بیان اینکه «واقع‌بینی، خودداری از زیاده‌خواهی و توجه به تجربه ۴ سال گذشته لازمه تحقق این هدف است» افزود: زمان تصمیم‌گیری طرف‌های مذاکراتی ما فرا رسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار