آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۸۹۲۱

ترامپ: «پوتین» باهوش و «بایدن» بسیار احمق است

رئیس جمهور سابق آمریکا با احمق خطاب کردن رئیس جمهور فعلی این کشور، خروج پر هرج و مرج واشنگتن از افغانستان را علت اصلی جسارت روسیه برای انجام عملیات نظامی در اوکراین دانست.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه خود را به عنوان یک رهبر «باهوش» در قبال وضعیت اوکراین ثابت کرد و بر خلاف او، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا «احمق» است.

وی در این باره در جمع هوادارانش گفت: مسئله این نیست که پوتین باهوش است یا نه. البته او باهوش است. مشکل اصلی اینجاست که رهبران ما احمق هستند. بسیار احمق.

طبق گفته رئیس جمهور سابق آمریکا، پوتین پس از مشاهده خروج اسفناک نیرو‌های آمریکایی از افغانستان تصمیم به انجام عملیات ویژه در اوکراین گرفت. ترامپ همچنین از این عملیات ویژه به عنوان «قساوت و شرارتی که هرگز نباید رخ می‌داد» یاد کرد.

گفتنی است، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه صبح روز پنجشنبه گذشته دستور آغاز عملیات نظامی ویژه در اوکراین را صادر کرد. این اتفاق پس از آن رخ داد که آمریکا و کشور‌های غربی حاضر به ارائه تضمین‌های امنیتی به مسکو نشدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار