به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، برنامههای گفتوگومحور همیشه بخش اصلی کنداکتور شبکههای مختلف سیما به خصوص در مناسبتها بودهاند ولی این روند، به کلیشهای تکراری و کسلکننده تبدیل شده که شاید به جای جذب مخاطب، مخاطبپران هم باشد اما میتوان همین برنامههای به ظاهر کلیشه شده را با استفاده از ترفندهای مختلف، به برنامههایی جذاب و پرمخاطب تبدیل کرد، اتفاقی که این بار در شبکه افق افتاده است.
تاک شوی جدید این شبکه با عنوان «گپنشینی»، برنامهای با حضور مسئولان و رجال مملکتی است ولی قرار هم نیست باز هم شاهد گفتوگویی خشک و رسمی و درباره مسائل سیاسی با آنها باشیم؛ این بار شبکه افق میخواهد سری بزند به زندگی شخصی و خانوادگی 12 مرد سیاست در ایران و حتی پا را فراتر از این گذاشته و در گپ و گفتی صمیمی با آنها، بحث درباره زندگی پدر و مادر و خواهر و برادرانشان را هم پیش میکشد.
ویژگی دیگر این برنامه، حضور فرهاد جم بازیگر و مجری شناخته شده سالهای دور تا امروز تلویزیون است؛ جم به عنوان مجری گپنشینی، تجربهای متفاوت را به اشتراک میگذارد و این بار با مسئولان پیشین و فعلی کشور به گفتوگو مینشیند.
به گفته مجید اسکندری تهیهکننده این برنامه، دلیل انتخاب فرهاد جم این بوده که تیم تولید به دنبال مجری توانمندی بودند که هم جا افتاده باشد هم سابقه اجرای موفق و علاوه بر اینها، یکی از سلبریتیهایی باشد که مردم نسبت به او واکنش مثبت داشته باشند.
اسکندری درباره ساختار گپنشینی هم میگوید: این برنامه سه بخش اصلی دارد که شامل گفتوگوی کاملا شخصی با مهمان برنامه با محوریت حال و هوا و روحیات اوست، بخش دوم موضوعات خانوادگی و بخش سوم هم تا حدی به مسائل کاری و اجرایی مهمان؛ و نکته اساسی اینکه هیچ کدام از این سه بخش به خصوص قسمت آخر گفتوگو حالت چالشی ندارند و بیشتر قرار است یک دورهمی صمیمی را شاهد باشیم.
در این بین سه آیتم میان برنامه هم وجود دارد؛ موشنگرافیکی یک دقیقهای برای معرفی مهمان هر قسمت که دارای نریشینی شبیه متن کتاب تذکرةالاولیاست، گزارش مردمی راجع به مهمان و آیتم تکمیلی که در واقع مستندی 3 دقیقهای راجع به اوست.
تهیهکننده گپنشینی میگوید: این برنامه در 12 قسمت 55 دقیقهای تولید شده و مهمانان از بین نمایندگان قبلی و فعلی مجلس، وزرا و شخصیتهای نظامی کشور هستند.