آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۵۴۱۸
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان خبر داد؛

واریز ۳۶۷ میلیارد ریال به حساب اعضای بازنشسته بهمن‌ماه ۱۴۰۰

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان از واریز ۳۶۷ میلیارد ریال به حساب اعضای بازنشسته بهمن‌ماه ۱۴۰۰ خبر داد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان از واریز ۳۶۷ میلیارد ریال سهم‌الشرکه به حساب فرهنگیان عضو این موسسه که از دوم دی تا اول بهمن ۱۴۰۰ به افتخار بازنشستگی نائل آمده‌اند، خبر داد و گفت: این مبلغ شامل واریزی عضو، واریزی دولت برای اعضا و سود ناشی از فعالیت‌های اقتصادی موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان است که به حساب ۲۵۲۹ نفر از فرهنگیانی که عضو این صندوق بوده‌اند، واریز شده است.


جواد نوری با اشاره به اینکه این مبلغ که روز سه‌شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ واریز شد، همه دریافتی فرهنگیان مذکور نیست، تصریح کرد: سود سال مالی منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ نیز پس از برگزاری مجمع عمومی منتهی به تاریخ مزبور و تصویب صورت‌های مالی و تسهیم سود بین اعضا، به حساب آن‌ها واریز خواهد شد.


وی افزود: در اسفند ماه سال گذشته نیز ۵۵۲ میلیارد ریال سهم‌الشرکه به حساب ۳۳۱۱ نفر از فرهنگیان بازنشسته دیماه ۱۴۰۰، واریز شده بود.


نوری با بیان اینکه صندوق ذخیره فرهنگیان نسبت به تعهدات خود در قبال اعضاء پایبند است، گفت: سهم‌الشرکه اعضا در کمتر از سه ماه پس از بازنشستگی و سود سال مالی نیز پس از برگزاری مجامع سالانه شرکت‌ها و موسسه، تصویب صورت‌های مالی و تعیین سود قابل تقسیم، به حساب آن‌ها واریز می‌شود.


مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان یادآور شد: در حال حاضر حدود ۸۷ درصد از فرهنگیان، عضو موسسه هستند؛ بنابراین سایر فرهنگیانی که هنوز عضو صندوق نشده‌اند می‌توانند در اسرع وقت نسبت به عضویت در موسسه اقدام نمایند تا از سودآوری آتی این مجموعه بهره‌مند شوند.


جواد نوری با تاکید بر اینکه اعضای فعلی موسسه می‌توانند نسبت به افزایش حق عضویت خود حداکثر تا ۵ درصد اقدام کنند، تصریح کرد: فرهنگیانی که در شرف بازنشستگی قرار دارند نیز با مراجعه با نمایندگی‌های استانی موسسه در سراسر کشور و پر کردن فرم استمرار عضویت در موسسه، می‌توانند از سودآوری چشمگیر سال‌های آتی برخوردار شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار