به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد کاظمیفرد در نشست هم اندیشی ارائه خدمات الکترونیک قضایی از طریق پیام رسانهای داخلی که با حضور مدیران عامل پیام رسانهای داخلی برگزار شد اظهارکرد: مرکز آمار این آمادگی را دارد که تا پایان سال تعدادی از خدمات قضایی را علاوه بر دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در پیام رسانهای داخلی نیز ارائه کند و این موضوع منوط به داشتن آمادگی و توانایی از سوی پیام رسانهای داخلی است.
وی با تاکید بر اینکه پیام رسانهای داخلی میتوانند در خدمات قضایی مانند اطلاع رسانی پرونده، در خواست گواهی سوپیشینه، نوبت دهی قضایی و خدماتی دیگر ورود پیدا کنند، تاکید کرد: یکی از نگرانیهای دستگاههای حاکمیتی موضوع حفظ حریم شخصی افراد است که پیام رسانهای داخلی باید به این موضوع توجه ویژهای داشته باشند.
کاظمی فرد با تاکید بر اینکه پیام رسانهای داخلی میتوانند به موضوع تبدیل گفتار به متن با واژگان حقوقی ورود کنند، گفت: از دیگر موضوعاتی که پیام رسانهای داخلی باید به آن توجه ویژهای داشته باشند دستیار هوشمند قاضی است که قضات، وکلا و کارشناسان حقوقی رادر برمی گیرد. بانک قوانین که مجموعهای از قوانین رادر برمی گیرد نیز از موضوعاتی است که پیام رسانهای داخلی میتوانند به جامعه حقوقی و قضایی ارائه دهند.
در این نشست که مدیران عامل پیام رسانهای آی گپ، سروش پلاس، بله، ایتا و گپ حضور داشتند ضمن تشکر از مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه برای ایجاد چنین بسترهایی تاکید کردند تمام تلاش خود را برای ارائه خدمات بهتر به مردم به کار میگیرند.