کد خبر:۱۰۱۲۲۵۲
نعیمی در نشست خبری:

گفتمان سلامت در دانشجویان باید پررنگ شود / لزوم بازنگری عملکرد مراکز مشاوره دانشگاهی

مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان گفت: ما می خواهیم سواد سلامت را در ابعاد مختلف به دانشجویان انتقال دهیم، اگر دانشجویی با عملکرد مطلوب داشته باشیم در عمل نسل‌های بعدی کشور هم بیمه می‌شوند.

گفتمان سلامت در دانشجویان باید پررنگ شود

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابراهیم نعیمی، مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان در نشست خبری صبح امروز گفت: حدود ۱۰۰ سال هست که دانش روان شناسی به وجود آمده که این دانش نوپا می‌خواهد رفتار انسان‌ها را مطالعه کند، چرا گاهی اوقات انسان‌ها ناهنجاری‌هایی دارند؟ قانونمندی‌های رفتار‌های انسان‌ها کدامند؟ اگر اعصاب دچار رفتار‌های ناهنجار شود چه باید کرد؟ دانش روان شناسی بر درمان انسان‌ها کار کرده و این کار بسیار دشوار است، زیرا چندین وقت طول می‌کشد تا بتوان بر روی یک فرد تاثیر گذاشت.

وی با بیان اینکه حدود ۳۰ سال هست که اندیشمندان حوزه روان‌شناختی به این نتیجه رسیده‌اند که چگونه می‌توان انسان سالم را سالم نگه داشت، گفت: ما در مراکز مشاوره بر درمان تمرکز داشتیم، بیش از ۳ میلیون دانشجویی در کشور وجود دارد و ما باید رویکرد را به سمتی ببریم که اگر این دانشجویان نقص‌هایی دارند این نقص‌ها به سرعت بهبود یابد و به مراحل درمانی نرسیم یعنی باید در حوزه پیشگیری کار کنیم.

نعیمی ادامه داد: پیشگیری به معنای آموزش و توانمندسازی دانشجویان است؛ یعنی دانشجوی ما یک دانشجوی پویا، فعال و کارآمد شود بنابراین اگر می‌خواهیم به این سمت و سو حرکت کنیم هر عملکردی که مراکز مشاوره دارند باید بازنگری کنیم و هم اینکه باید مجموعه فعالیت‌های حوزه پیشگیری را هدایت کنیم که جشنواره ملی سلامت کشور در این راستا برنامه ریزی شده است.

وی افزود: ما میخواهیم سواد سلامت را در ابعاد مختلف به دانشجویان انتقال دهیم، اگر دانشجویی با عملکرد مطلوب داشته باشیم در عمل نسل‌های بعدی کشور هم بیمه می‌شوند؛ بنابراین باید گفتمان سلامت در دانشجویان پررنگ شود و به جای تمرکز بر درمان باید بر پیشگیری تمرکز کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار