آيت الله تسخيري در اولين جلسه كاري سمينار نهج البلاغه اعجاز و اوج معني گفت: از نظر اسلام عدالت زماني تحقق پيدا مي كند كه دو اصل مسووليت مشترك اقتصادي و تعادل در معيشت تحقق يافته باشد.
به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، دبير كل مجمع با بيان اين مطلب افزود: براي ايجاد تعادل بين سطح معيشت و زندگي مردم بايد طبقات فقير را به سمت بي نيازي و طبقات مرفه را به سوي زندگي معمولي و طبيعي رهمون ساخت.
وي عنوان كرد: حضرت علي(ع) براي حل اين مساله 2 گام تربيتي- رواني وگام حقوقي قانوني را مد نظر قرار دادند.
آيت الله تسخيري كوشش در جهت تعميق دروني باورها، ژرفا بخشيدن به مفهوم كار و تلاش در جهت خسنودي خداوند، دعوت به همدردي، ارائهي الگوي مناسب و... را از جمله بالس هاي امير المومنين عنوان كرد وادامه داد: تلاش در جهت رشد وتوسعه و تحقق عدالت اجتماعي، تقويت بنيان هاي رواني، اجراي احكام اسلامي، توجه فزاينده به طبقه مستمند و كوشش در راستاي نفي تمركز ثروت از جمله راهكارهاي دستيابي به عدالت اجتماعي و جامعه ي آرماني است.
در جلسه افتتاحيه اين سمينار پيام رئيس جمهور كشورمان قرائت شد. احمدي نژاد دراين پيام امام علي (ع) را شخصيتي كمياب و استثنايي در تاريخ معرفي كرده كه با روشنايي خود بر تارك قرون و اعصار مي درخشد و قلوب بندگان را به تسخير خود در آورده و به اعماق وجو آن ها نفوذ كرده است.
در بخش پاياني افتتاحيه سمينار، پيام ميشل سليمان رئيس جمهور مسيحي لبنان توسط وزير كنوني دولت لبنان قرائت شد.
در بخشي از اين پيام آمده است: آيا امام علي (ع) از نخستين دعوت كنندگان به حقوق بشر قبل از صدور بيانيه ها و معاهده هاي بين المللي نوين نبوده؟ پس بياييد همين دعوت صريح انساني را در زندگي اجتماعي مان، در وطن عزيزمان، در شرق نا آرام و جهان در جست و جوي امنيت صلح اجرا كنيم.
سمينار نهج البلاغه اعجاز لفظ و اوج معني به همت مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي و رايزني فرهنگي جمهوري اسلامي ايران دوم آذرماه در بيروت آغاز به كار كرد و هم زمان با عيد سعيد غديرخم به كار خود پايان داد./انتهاي پيام/