به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد حاتمی رئیس سازمان نظام روانشناسی در برنامه «روزنه» رادیو گفتگو درمورد تشدید اختلالات روانی ناشی از کرونا اظهارکرد: ویروس کرونا به دلایل مشکلات و بیماریهایی که ایجاد میکند مانند قرنطینه در منزل و تعطیلی کسب و کار به یک بحران تبدیل شده فشار روانی بالایی را به مردم کشورمان تحمیل کرده است.
وی افزود: مهمترین واکنش افراد در برابر هر نوع فشار روانی و استرسی که تجربه کنند تعارض و نگرانی و استرس و اضطراب است که منجر به زمینه اختلالات روانی از جمله وسواس، افسردگی و مشکلات دیگر روانی میشود.
رئیس سازمان نظام روانشناسی از افزایش نرخ اختلالات روانی نسبت به گذشته خبرداد و گفت: تعداد مراجعه افراد به روانشناسان و روانپزشکان بیشتر از قبل شده و البته این مسئله به خاطر قرنطینه و بیماری کرونا و مشکلات اقتصادی ناشی از آن طبیعی است.
حاتمی ترس منطقی از کرونا را تا حدی طبیعی دانست و در عین حال متذکرشد: ترس برخی افراد از کرونا غیرمنطقی است یعنی به جای مقابله با آن و انجام تمهیدات لازم و مدیریت آن تسلیم میشوند و دچار مشکلات روانی میشوند پیشنهاد ما به مردم کشور این است که کرونا را مانند سرماخوردگی بپذیرند و با این شرایط و البته رعایت پروتکلهای بهداشتی به زندگی خود ادامه دهند.
وی اظهارکرد: پذیرش و ذهن آگاه بودن نسبت به محیط اطراف میتواند زندگی افراد را تا حد زیادی کیفی کند و استرسها و مشکلات را نیز کاهش دهد.
رئیس سازمان نظام روانشناسی لزوم افزایش آگاهی و هوشیاری مردم نسبت به ویروس کرونا مطابق با شرایط خود را ضروری دانست و گفت: ما باید با مدیریت این ویروس مطابق شرایط خود زندگی کنیم.