به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حوزه آموزش و پژوهش در هفتهای که گذشت با اخبار متنوع و فراوانی روبه رو بود که خلاصهای از آنها را میتوانید در ادامه مرور کنید.
رییس دانشگاه شریف در نشست صمیمانه با دانشجویان مقطع دکترا گفت: ما با هدف بررسی مسائل خاص دانشجویان مقطع دکترا و قویتر کردن ارتباطمان با این عزیزان اقدام به برگزاری این نشست کردهایم.
وثوقی مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه نیز در این نشست گفت: جلب رضایتمندی شما عزیزان وظیفه ماست و تمام تلاشمان را میکنیم تا با شنیدن و بررسی نظرات شما، تمهیداتی را در نظر گرفته و به بهبود فرآیندهای دوره دکترا بپردازیم.
اجلاس معاونین و مدیران بین الملل دانشگاههای علوم پزشکی کشور و سازمانهای تابعه با موضوع مرجعیت علمی و بین المللی سازی در عرصه تحقیقات و فناوری با حضور وزیر بهداشت، روسای دانشگاههای علوم پزشکی و جمعی از صاحب نظران در حوزه بین الملل به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
پیش از این اعلام شده بود آزمون صلاحیت حرفهای گروه پرستاری در ۲۴ شهریور ماه ۱۴۰۱ برگزار میشود که با اعلام مرکز سنجش آموزش پزشکی زمان برگزاری این آزمون در اطلاعیههای بعدی اطلاع رسانی میشود.
به گفته مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور بینالملل ایران یکی از کشورهای پیشتاز در زمینه دارو و تجهیزات پزشکی است.
برترین رسانهها و فعالان خبری حوزه فناوری نانو در سال ۱۴۰۰، روز دوشنبه سوم مردادماه ۱۴۰۱ در سالن اجتماعات صندوق نوآوری و شکوفایی با حضور مدیران ستاد ویژه توسعه فناورینانو و تنی چند از فعالان رسانه معرفی شدند.
تفاهمنامه شکلگیری خانه خلاق و نوآوری بازیهای رایانهای به امضای رئیس مرکز و دبیر ستاد فناوریهای نرم و توسعه صنایع خلاق و مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای رسید. به گفتهی سخنگوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری: یکی از قدرتمندترین حوزههای صنایع خلاق گیم است که طیف گستردهای از تخصصها، توانمندیها و فناوریها را به خدمت میگیرد و با استفاده از محصولات کارآمد ایرانساخت میتوانیم بازار خوبی را در کشورهای حاشیه خلیجفارس و منطقه کسب کنیم که زمینهساز ثروت آفرینی و خلق ارزشافزوده خواهد بود.
حقی، مدیر عامل پیشگامان بنیاد تعاون بسیج در نشست خبری رویداد ملی تا ثریا با اشاره به سخنان رهبر انقلاب در ابتدای سال درباره اقتصاد دانشبنیان گفت: برای قدم برداشتن در این مسیر لازم است که چالشهای آن را بشناسیم، وی در ادامه به سه چالش جدی در حوزه اقتصاد دانش بنیان اشاره کرد.
مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) در مراسم اعطای جوایز دو دانشمند ایرانی برنده جایزه کامستک (کمیته دائمی همکاریهای علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی) از توافق این بنیاد و کامستک برای ارائه فرصتهای مطالعاتی به محققان جوان مسلمان خبر داد.