به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در این دوره از مسابقات ۲۱ تیم از ۱۳ کشور حضور داشتند. تیم دانشگاه تهران با هدایت پردیس بینالمللی ارس و پژوهشکده سامانههای هوشمند کاربردی دانشگاه تهران و حمایت و پشتیبانی گمرک جمهوری اسلامی ایران و معاونت علمی ریاست جمهوری در این مسابقات شرکت کرد.
چالشهایی که تیم دانشگاه تهران در رشته خارج از سالن و تحویل بسته شرکت داشت و عناوین کسب شده به شرح ذیل است:
۱. تحویل بسته در موقعیت یک برچسب ArUco با موقعیت مکانی GPS شناخته شده. در این چالش تیم دانشگاه مقام اول را با خطای فاصله صفر کسب کرد.
۲. تحویل بسته در موقعیت یک برچسب ArUco که موقعیت GPS آن ممکن است تا ۱۰۰ متر خاموش باشد. در این چالش تیم دانشگاه مقام چهارم را کسب کرد.
۳. تحویل بسته در موقعیت یک برچسب ArUco در مکان نامعلومی وقتی چندین تگ ArUco در میدان توزیع میشود و بسته باید در یک برچسب ArUco مشخص شده تحویل شود. در این چالش تیم دانشگاه مقام پنجم را کسب کرد.
۴. تحویل بیصدای بسته در موقعیت یک برچسب ArUco با مکان مشخص که باید بیصدا تحویل شود. در این چالش تیم دانشگاه مقام اول را کسب کرد.
۵. در این چالش بسته به وانت در حال حرکت تحویل میشود. در این چالش تیم دانشگاه مقام چهارم را کسب کرد.
۶. تحویل دور و سریع یک بسته به یک مکان GPS شناخته شده تحویل میشود، پس از اینکه ابتدا چندین دور بین دو نقطه با فاصله دور پرنده پرواز میکند. در این چالش تیم دانشگاه مقام دوم را کسب کرد.
این مسابقات بینالمللی سالانه مهمترین رویدادی است که دانشمندان، فناوران و علاقهمندان به تحقیق و توسعه فناوری وسایل نقلیه میکرو هوایی را گرد هم میآورد. برگزارکنندگان و حامیان این مسابقات بزرگترین توسعه دهندگان صنعتی این حوزه در دنیا هستند که امسال از ۱۹ تا ۲۴ شهریور ماه در کشور هلند برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران، در حاشیه این مسابقات عضویت دانشگاه تهران در این مسابقات توسط مؤسسین این مسابقات مورد بررسی و تائید اولیه قرار گرفت.