به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در جلسهای با حضور حامد عباسی نامی سرپرست شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه و مریم جلالی معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی؛ امکان استفاده از پتانسیل ایستگاههای مترو با هدف توسعه صنایع دستی و صنعت گردشگری بررسی شد.
مریم جلالی با بیان اینکه صنایع دستی و هنرهای سنتی، بخش ارزشمندی از تاریخ، اقتصاد و هویت ایران زمین است افزود: با توجه به ظرفیتهایی که ایستگاههای متروی تهران دارند در واقع میتوان آنها را به عنوان خانههای صنایع دستی در نظر گرفت و هر سه بخش نمایش، فروش و آموزش را به شهروندان ارائه کرد.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تاکید بر بکارگیری ایدههای خلاقانه در این بخش تصریح کرد: ما میتوانیم طراحی ویژه برای نمایشگاه و فروشگاههای صنایع دستی در ایستگاهها داشته باشیم و به نوعی برندیگ و ماهیت سازی، خاص هر ایستگاه انجام شود.
مریم جلالی از اعلام آمادگی مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه برای همکاری مشترک در این بخش تشکر کرد و افزود: در جلسات بعدی موارد عملیاتی این طرحها بررسی میشود.
دکتر حامد عباسی نامی با استقبال از همکاری مشترک با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: نگاه ما در مترو عملیاتی است و به سرعت آمادگی این را داریم که فضای لازم برای طرحهایی که نشاط اجتماعی ایجاد میکنند و خدمات مناسبی را به مسافران ارائه میکنند درنظر بگیریم.
سرپرست شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه با اشاره به اینکه صنایع دستی نمادی از عظمت فرهنگ ایران است افزود: ما هدفمان از این همکاری کمک به گسترش صنایع دستی و موارد مرتبط با گردشگری است.
وی تصریح کرد: پیشنهاد میکنم این طرح به صورت پایلوت در ایوان انتظار ایستگاه میدان حضرت ولی عصر (عج) آغاز شود. این ایستگاه یکی از ایستگاههای تقاطعی و پرتردد متروی تهران است که فضای بسیار مناسبی برای انجام کارهای فرهنگی دارد.
نامی با بیان اینکه امیدوارم در این طرح هنرمندان مناطق محروم و اقشار خاص بیشتر مورد توجه قرار گیرند خاطرنشان کرد: مسئولیت اصلی شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه فراهم کردن سفر سریع و ایمن برای مسافران است، اما ما همیشه دغدغههای فرهنگی هم داریم و برای این وظایف فرهنگی حتما از همکاری با شما استقبال میکنیم.