به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اصغر باقرزاده معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش درباره ارتقای هستههای مشاوره آموزش و پرورش به مراکز مشاوره، اظهار کرد: دانشآموزان علاوه بر معلم قرآن، ورزش و مربی پرورشی به افرادی هم نیاز دارند تا در مورد مسائل خودشان با آنها صحبت کنند و مشاوره تخصصی بگیرند. همین نیاز باعث شد تا مراکز تخصصی مشاوره تربیتی برای دانشآموزان تأسیس شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وجود ۳۴۳ مرکز مشاوره در مراکز استانها، بیان کرد: تعداد ۷۱۷ هسته مشاور نیز در ادارات کل آموزش و پرورش داریم.
باقرزاده با بیان اینکه طرح «ارتقای هستههای مشاوره آموزش و پرورش به مراکز مشاوره» از دو هفته قبل آغاز شده است، افزود: برای ۳۴۳ هسته مشاور جای مخصوصی را در نظر گرفتیم تا بتوانند خدمات بیشتری ارائه دهند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در هر مرکز ۶ مشاور مستقر میشوند، گفت: این مراکز میتوانند جوابگوی نیاز دانشآموزان باشند و اولیا و دانشآموزان نیز میتوانند از این مراکز استفاده کنند.
وی از راهاندازی خط تلفن فوریتهای مشاورهای به شماره ۱۵۷۰ خبر داد و اظهار کرد: کسانی که نیازمند مشاوره فوری و مشورتهای فوریتی هستند میتوانند از ۸ صبح تا ۸ شب با این شماره تماس گرفته و مشاوره اولیه را دریافت کنند و اگر هم مشکل به بررسی بیشتر احتیاج داشته باشد به مراکز مشاوره معرفی میشوند.
باقرزاده افزود: این مشاورهها در حوزه تربیتی، هدایت تحصیلی و آسیبهای اجتماعی است که با تعرفه بسیار پایین ارائه میشود و هزینه مشاورههای تخصصی نیز برای دانشآموزان و اولیا نسبت به مراکز مشاوره دیگر بسیار پایین است.
وی با اشاره به وجود ۱۳ هزار مشاور در آموزش و پرورش، گفت: در حال حاضر ۳۰ هزار مشاور در مراکز مشاوره آموزش و پرورش کم داریم و به همین دلیل هم از «مراکز مشاوره امین» که در دانشگاهها و حوزه علمیه قم مستقر هستند دعوت به همکاری کردیم.