به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ محمد شریفی در خصوص راهکارهای جلوگیری از سرقت اظهار کرد: سرقت یکی از قدیمیترین و با سابقهترین جرایم بشری است که از آغاز پیدایش مالکیت خصوصی رخ داده است.
وی افزود: سرقت در جوامع مختلف به شیوههای متفاوت و گوناگون اتفاق میافتد.
به گفته شریفی اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا متولی آموزش همگانی و اطلاع رسانی در این زمینه میباشد؛ خاصه در خصوص جرایم مربوط به پلیس آگاهی نظیر سرقت و اقدامات صورت گرفته بر اساس جرایم خشن دیگر...
وی با اشاره به سرقت منزل، خودرو، سرقتهای مهم، سرقتهای خرد و دیگر تنوعهای این جرم گفت: توصیههای مختلفی در این خصوص صورت میگیرد که در برنامههای آتی بازگو میشود و به صورت مصداقی و یا پروندهای برای شنوندههای رادیو گفتگو تشریح خواهد شد.
شریفی خاطرنشان کرد: در تمام این مباحث نکتهای تاثیرگذار نهفته است؛ آن هم رعایتِ نکات ایمنی است که در بحث منزل و خودرو باید مورد نظر شهروندان باشد.
وی استفاده از تجهیزات ایمنی نظیر قفل فرمان برای خودرو را متذکر شد و افزود: این نکات تکرار میشود، ولی اجرای آن توسط شهروندان مهم است و آنها نباید صرفا شنونده این موضوعات باشند.
رئیس اداره فرهنگی و اجتماعی پلیس آگاهی فراجا در خصوص افزایش آمار سرقت در پایان سال گفت: بالغ بر ۷۰درصد انواع جرایم سرقت در کشورمان کشف میشود که از منظر جهانی رتبه بسیار خوبی را نصیب ما کرده است.
بر اساس آمار وقوع این جرم هم که از سوی دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل ارائه شده است، ایران در حوزه جرایم خشن رتبه ۷۱جهان را داراست؛ یعنی وضع بد و خطرناک و وخیمی در مقایسه با کشورهای جهان نداریم.
شریفی افزود: در ایتالیا و امریکا میزان جرم و سرقت به ترتیب ۴ و ۳ برابر ایران است و این آمار از سوی سازمان ملل ارائه شده است.
وی یادآوری کرد که سرقت یکی از زشتترین جرایم بوده و ماهیت آن برای همگان روشن میباشد؛ اما میزان ترس مردم ما از سرقت در ایران تنها ۲۰درصد است.